Анонс матчу "Прикарпаття" - "Металург" (Запоріжжя)

Анонс матчу "Прикарпаття" - "Металург" (Запоріжжя)


Тепловик-Прикарпаття (Івано-Франківськ) - Металург (Запоріжжя)
Чемпіонат України. Друга ліга. 25 тур

14 квітня 2017 року, 16:00, Івано-Франківськ, стадіон "Рух"
 


Арбітр матчу: Кальонов О.О. (Львів)
Асистенти арбітра: Притула О.Г. (Львівська обл.), Ковальчук Ю.А. (Львів)
Четвертий арбітр: Салаш І.І. (Калуш)
Спостерігач арбітражу: Боклажко С.І. (Київ).

Запорізький "Металург" на даний момент у турнірній таблиці посідає 14-те місце, маючи відрив від зони вильоту лише три очки. Лише у минулому турі запорізці здобули свою першу перемогу у весняній частині чемпіонату, обігравши вдома білоцерківський "Арсенал-Київщина". Клуб відчуває значні фінансові проблеми, а керівництво неодноразово по ходу сезону заявляло, що чемпіонат можуть не дограти. Та поки що "Металург" бореться за життя, а тому завтра футболу на "Русі" бути.

У першому колі команда Володимира Ковалюка на "Славутич-Арені" здобула впевнену перемогу - 3:0. Влучні удари Ігоря Худоб'яка та Василя Дербаха забезпечили такий позитивний результат.

У весняній частині змагань "Тепловик-Прикарпаття" дуже добре грають на власному полі. На "Русі" команда здодала новокаховську "Енергію" та миколаївський "Суднобудівник". Матч проти "Металурга" - чудова нагода продовжити переможну серію та скоротити відставання від вінницької "Ниви", яка йде на восьмому місці у турнірній таблиці. На легкі три очки не варто розраховувати, але перемагати у будь-якому випадку потрібно.

Закінчилась дискваліфікація у захисника франківців Василя Француза. Натомість Юрій Маркін не зможе розраховувати у цьому матчі на півзахисника, гравця основи Артема Чернявського.
 

Трайтурак Роман, sport.if.ua