22-річний Роман Кузьмин повернувся в «Прикарпаття»

22-річний Роман Кузьмин повернувся в «Прикарпаття»

У понеділок, 21 січня, склад МФК "Прикарпаття" поповнив 22-річний півзахисник Роман Кузьмин, який вже захищав кольори івано-франківської команди і став бронзовим призером Другої ліги 2017/18 рр. У попередньому сезоні у складі Команди рідного краю футболіст зіграв 28 матчів і забив 8 голів.

Цього молодого футболіста було визнано ПФЛ і проектом "Золотий талант України" найкращим молодим гравцем п'ятого туру. Кілька разів Кузьмин потрапляв до символічних збірних туру Другої ліги.

У поточному сезоні 2018/19 років Роман Кузьмин виступав у Німеччині за команду "SuS Bad Westernkotten", яка посідає 5-е місце у чемпіонаті Landesliga Staffel 1. У 15 зіграних матчах "жовто-чорні" набрали 26 турнірних очок (7 перемог, 5 нічиїх, 3 поразки; м'ячі 37-23). В активі Кузьмина 14 матчів і 6 забитих м'ячів у першій частині чемпіонату. Відзначимо, що українець вже захищав кольори "SuS Bad Westernkotten" у сезоні 2016/17 і в чемпіонаті Westfalenliga St. 1, де зіграв 12 матчів і забив 5 голів.

Вихованець прикарпатського футболу повернувся до Івано-Франківська в якості "вільного агента". Новий контракт гравця розрахований на два роки. Разом з командою Роман Кузьмин проходить навчально-тренувальний збір у Яремче, і вже у найближчих спарингах "Прикарпаття" вболівальники зможуть знову побачити його у грі.

Також на початку року відбулися кадрові зміни у менеджменті клубу: новим директором з маркетингу став Ігор Шам, який раніше він обіймав подібну посаду в харківському "Геліосі" та Професіональній футбольній лізі. У структурі МФК "Прикарпаття" 48-річний фахівець займатиметься комерційними питаннями та роботою зі спонсорами.