Запрошуємо на свято першого дзвоника разом із ПФЛ України та МФК "Прикарпаття" !

Запрошуємо на свято першого дзвоника разом із ПФЛ України та МФК "Прикарпаття" !

ПФЛ України та МФК  "Прикарпаття" завітають на свято першого дзвоника до однієї зі шкіл Івано-Франківська.

1 вересня 2017 року Професіональна Футбольна Ліга України та МФК «Прикарпаття» в рамках проекту «Не залишити поза грою» завітають до Івано-Франківського обласного Ліцею для обдарованих дітей на свято першого дзвоника. Гості приїдуть не з пустими руками, а подарують для учнів спортивний інвентар.

Таку традицію в ПФЛ заснували ще в минулому році, коли до проекту підключилися п’ять клубів («Десна», «Буковина», «Іллічівець», "Нафтовик-Укрнафта" та «Гірник-Спорт»). Підтримка дитячого спорту є одним із найважливіших напрямків роботи ліги.

МФК «Прикарпаття» також  постійно бере участь в різноманітних соціальних акціях. Навесні клуб спільно з ПФЛ провів «Шкільні уроки футболу» в одному з сіл області. А нещодавно започаткував програму з популяризації футболу на Івано-Франківщині під назвою «Команда Рідного Краю» (с). 23 серпня гравці клубу провели автограф-сесію в середмісті та вітали вболівальників та всіх охочих з Днем Державного Прапора України, роздаючи жовто-сині стрічки, а в День Назалежності України прийняли участь у святковій ході центром міста.

Запрошуємо представників ЗМІ та вболівальників долучитися до Свята першого дзвоника разом з МФК "Прикарпаття !

Початок урочистої лінійки в Ліцеї о 9.00. Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Юності, 13