Юрій Шпирка - найкращий молодий гравець 8-го туру чемпіонату

Юрій Шпирка - найкращий молодий гравець 8-го туру чемпіонату

Sport Arena тур за туром називає найкращих у Першій лізі сезону 2020/21 в індивідуальних номінаціях. За підсумками 8-го туру до числа лауреатів потрапив 22-річний півзахисник івано-франківської команди Юрій Шпирка, який у домашньому матчі з "Нивою" (2:1) замкнув флангову передачу від Кузьмина і відкрив лік забитим м'ячам в офіційних іграх за "Прикарпаття"!

Лауреати 8-го ігрового дня у Першій лізі:

тренер туру – Сергій Шищенко (Полісся)

найкращий молодий гравець туру – Юрій Шпирка (Прикарпаття)
Цей атакувальний півзахисник повернувся на свою малу батьківщину після проби сил у молодіжному складі київського Динамо, проте й тут треба витримувати серйозну конкуренцію, знаходити себе в досить міцно збитій команді, а також грати так, щоб довести тренеру право на регулярну ігрову практику. З огляду на таке індивідуальне завдання 22-річний Шпирка провів блискучий матч проти Ниви. Він вирізнявся активністю, брав участь у кількох гострих атаках і провів пристрілку по чужих воротах, а на самому початку другого тайму чітким ударом завершив стрімку комбінацію, подвоївши перевагу господарів калуського поля. До слова, зважаючи на гол у відповідь, це був переможний забитий м’яч.

Статистика SportArena.com: 4 матчі в чемпіонаті, 159 хвилин, 1 гол, поки без асистів.

джокер туру – Артур Авагімян (Чорноморець)
гол туру – Максим Гавриленко (Полісся → Кремінь)
герой туру – Василь Литвиненко (Оболонь)

За версією сайту SportArena

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.