Євген Цибулько - арбітр матчу «Прикарпаття» - «Альянс»

Євген Цибулько - арбітр матчу «Прикарпаття» - «Альянс»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 15-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок "Прикарпаття" - "Альянс", який відбудеться найближчої суботи, 23 жовтня, на стадіоні "Рух" в полі судитиме арбітр Євген Цибулько.

Відзначимо, що ігри Першої ліги 32-річний рефері з Канева почав обслуговувати з липня 2020-го року, дебютувавши у грі 23-го туру "Прикарпаття" - "Кремінь" (2:1). У поточному сезоні арбітр з Черкащини отримував призначення на сім поєдинків - чемпіонатів Першої і Другої ліги та другого попереднього етапу Кубку України. 

Загалом Євген Цибулько працював у п'яти матчах за участю івано-франківської команди. У Другій лізі 16/17 тоді ще "Тепловик-Прикарпаття" вдома розгромив "Суднобудівник" (6:0).

Згодом вже у Першій лізі "Прикарпаття" здолало "Кремінь" і тернопільську "Ниву" з однаковим рахунком 2:1, а от на виїзді "зелено-жовті" поступилися луцькій "Волині" (0:2) та "Авангарду-СК Краматорську" (1:3).

А от шляхи "Альянсу" з цим арбітром перетиналися лише одного разу. Минулого сезону у 15-му турі Цибулько відсудив поєдинок "Кремінь" - "Альянс", який завершився перемогою гостей із Сумщини 0:2.

Чемпіонат України. Перша ліга. 15 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Альянс» (Липова Долина)
23 жовтня 2021 року. Івано-Франківськ, стадіон "Рух" - 13:15

Арбітр - Євген Цибулько (Черкаська обл.)
Асистенти арбітра - Микола Кузьменко (Київ), Кирило Хіміченко (Київська обл.)
Четвертий арбітр - Іван Салаш (Калуш)
Спостерігач арбітражу УАФ - Сергій Соботюк (Київ)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.