Євген Арановський - арбітр матчу «Металіст 1925» - «Прикарпаття»

Євген Арановський - арбітр матчу «Металіст 1925» - «Прикарпаття»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 26-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок "Металіст 1925" - "Прикарпаття", що відбудеться найближчої п'ятниці, 24 липня, у Харкові на стадіоні "Металіст" в полі судитиме арбітр ФІФА Євген Арановський. Це буде перший поєдинок за участі Команди рідного краю, на якому використовуватиметься система відеодопомоги арбітрам VAR.

Відзначимо, що 43-річний рефері з Києва з 2005 року став арбітром української Першої ліги, в якій пропрацював 4 роки. Матчі української Прем'єр-ліги почав обслуговувати з 2009 року, а у 2011-му став арбітром ФІФА. У поточному сезоні Арановський вже відсудив 10 поєдинків Favbet Ліги, чвертьфінальну гру Кубку України, а також матч 18-го туру Першої ліги "Рух" - "Металіст 1925" (1:0), в якому вилучив одразу двох гравців харківської команди - Цвіренка і Поспєлова.

Цього сезону на міжнародній арені український арбітр зі столиці обслуговував 4 матчі: національних збірних Греція - Естонія (0:1) - у Лізі націй УЄФА, Ізраїль - Австрія (4:2) - у кваліфікації до Євро-2020; клубних команд "Карабах" - "Севілья" (0:3), "Слован" - "Вулверхемптон" (1:2) - на груповому етапі Ліги Європи УЄФА. Раніше шляхи івано-франківського "Прикарпаття" з Євгеном Арановським ще не перетиналися.

Чемпіонат України. Перша ліга. 26 тур
«Металіст 1925» (Харків) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) 
24 липня 2020 року. Харків. Стадіон ОСК "Металіст" - 19:00

Арбітр - Євген Арановський (Київ)
Асистенти арбітра - Олександр Корнійко (Миргород), Олександр Беркут (Суми)
Четвертий арбітр - Дмитро Панчишин (Харків)
Спостерігач арбітражу УАФ - Василь Мельничук (Сімферополь)
Арбітр ВАА - Віталій Романов (Дніпро)
Асистент ВАА - Володимир Володін (Херсон)
Спостерігач ВАА - Віктор Швецов (Одеса)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.