Ярослав Конкольняк і Василь Цюцюра - у символічній збірній 15-го туру Першої ліги!

Ярослав Конкольняк і Василь Цюцюра - у символічній збірній 15-го туру Першої ліги!

Sport Arena в співпраці зі знаменитою італійською компанією Wyscout називає символічну збірну чергового туру Першої ліги сезону 2019/20. Впевненою домашньою перемогою над "Гірником-Спорт" (4:1) івано-франківська команда продовжила свою безпрограшну серію. В останніх чотирьох матчах "Прикарпаття" здобуло 10 турнірних очок.

За підсумками 15-го туру до числа найкращих потрапили одразу двоє гравців Команди рідного краю - лівий захисник Ярослав Конкольняк і нападник Василь Цюцюра. Минулої суботи Цюцюра відзначився дублем і вже вчетверте (!) у цьому сезоні входить до збірних турів. В активі Конкольняка гол і дві результативні передачі, які дозволили Ярославу вдруге потрапити до одинадцятки кращих і стати героєм 15-го туру чемпіонату!

Символічна збірна 15-го туру Першої ліги:

Воротар – Назарій Федорівський (Оболонь-Бровар)

Захисники:
правий захисник – Євген Єфремов (Оболонь-Бровар)
центральний захисник – Ігор Дуць (Рух)

лівий захисник – Ярослав Конкольняк (Прикарпаття)
Цього сезону Конкольняк більше грає нижче по флангу, але його атакувальна сутність допомагає команді в кожній грі. У матчі проти горішньоплавненців Ярослав реалізував зароблений Оринчаком пенальті та видав дві майстерні, тонкі подачі на Цюцюру, двічі виступивши його безпосереднім асистентом.

Півзахисники:
правий півзахисник – Денис Кожанов (Волинь)
центральний півзахисник – Владислав Клименко (Інгулець)
центральний півзахисник – Андрій Ткачук (Чорноморець)
атакувальний півзахисник – Ярослав Ямполь (Металіст 1925)
лівий півзахисник – Сергій Кравченко (МФК Миколаїв)

Нападники:
нападник – Василь Цюцюра (Прикарпаття)
За останній місяць в активі Цюцюри – чотири голи та чотири результативних передачі. Утримати рухливого, наполегливого форварда, який діє по всій чужій половині поля, практично неможливо. Гірник-Спорт із цим завданням не справився. Спочатку Василь замкнув фланговий навіс Конкольняка ударом у дотик із близької відстані, а потім вирвався на воротаря й обіграв його, оформивши дубль.

нападник – Ніка Січінава (Інгулець)

Тренер туру – Сергій Ковалець (Оболонь-Бровар)
Джокер туру – Гуттінер Ейдер Коста Теноріо (Оболонь-Бровар)
Гол туру – Сергій Романов (Металіст 1925 - Кремінь)

Герой туру – Ярослав Конкольняк (Прикарпаття)
Читайте пізніше інтерв’ю з гравцем, який у матчі з Гірником-Спорт відзначився одним голом і двома результативними передачами.

За версією сайту Sport Arena

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.