Як функціонує перша школа воротарів «R.O.M.A.»?

Як функціонує перша школа воротарів «R.O.M.A.»?

Перша школа воротарів відтепер функціонує в Івано-Франківську. Долучитися до занять можуть діти з усієї області. Тренування відбуваються тричі на тиждень. Їх проводять справжні професіонали своєї справи: Олег Рипан - головний тренер МФК "Прикарпаття" та Олександр Микулець - тренер воротарів СДЮСШОР "Прикарпаття". 

Заняття доступні для усіх бажаючих віком від 7 років, незалежно від клубу чи спортивної школи. Використовується індивідуальний підхід до дітей та величезний багаж знань, накопичений в особистій ігровій і тренерській практиці. Часто на заняття з юними вихованцями залишаються після тренувань і голкіпери основної команди "Прикарпаття" - Андрій Новак та Іван Піцан, котрі охоче діляться з дітьми своїм власним досвідом.

Запрошуємо усіх, хто хоче опанувати воротарську майстерність або покращити свої навички. Запис на заняття і додаткова інформація за телефонами: +38 (095) 596-99-31, +38 (099) 441-60-70

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.