Вихованці СДЮСШОР «Прикарпаття» U-16 – бронзові призери Вищої ліги!

Вихованці СДЮСШОР «Прикарпаття» U-16 – бронзові призери Вищої ліги!

Минулого тижня на Тернопільщині визначили чемпіона та призерів Вищої ліги ДЮФЛУ у віковій категорії U-16. За нагороди серед 16-річних змагались і юні футболісти СДЮСШОР "Прикарпаття".

У півфінальному поєдинку команда Олега Вікарюка зустрілась з однолітками з ФК "Барса" (Суми). Юні франківці не знайшла протидії потужній грі сумчан, тож у підсумку пропустили три "сухі" м'ячі – 0:3. В іншій півфінальній парі вишгородський "Діназ" не менш впевнено розібрався зі СДЮCШОР Черкаси – 3:1.

"Прикарпаття" - "Барса" Суми - 0:3 (0:1)
Голи: Сєров, 9, Паращенко, 67, пен, Мисливченко, 80+4.
"Прикарпаття": Панчак (в), Марущак, Стефанишен, Соломка (к), Гавкалюк, Пасічняк (Долиб'яник, 71), Петрів, Дрекало, П. Багрій (Федор, 60), І. Вікарюк (Бояковський, 14), Цуцман. 

У двобої за бронзові нагороди проти СДЮШОР Черкаси прикарпатцям вдалось схилити шальки терезів на свою користь лише під завісу першого тайму. Це Олександр Стефанишен після подачі з кутового головою відкрив лік голам – 1:0. Після відпочинку на полі стадіону ДЮСШ ФА Тернопіль точилась рівна боротьба, а ж поки Владислав Цуцман у швидкій контратаці не подвоїв перевагу СДЮСШОР "Прикарпаття" – 2:0. Більше суперники голів не забивали, тож фінальний свисток зафіксував перемогу прикарпатців, які й вибороли бронзові нагороди Вищої ліги ДЮФЛУ. Натомість переможцем змагань стали футболісти вишгородського "Діназу", що завдяки єдиному забитому м'ячу у фіналі дотиснули сумську "Барсу" – 1:0. 

"Прикарпаття" - СДЮСШОР Черкаси - 2:0 (1:0)
Голи: Стефанишен, 40, Цуцман, 68.
"Прикарпаття": Панчак (в), Долиб'яник, Катрич (Петрів, 41), Соломка (к), П. Багрій (Гавкалюк, 41), Бояковський, Стефанишен, Марущак (Дрекало, 41), Федор (Баран, 69), Цуцман (Боднарук, 69), Шляхтич (Пасічняк, 41). 

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.