«Волинь» - «Прикарпаття». Анонс матчу 3-го туру

«Волинь» - «Прикарпаття». Анонс матчу 3-го туру

Найближчої суботи, 10 серпня, відбудуться усі вісім поєдинків 3-го туру першолігового чемпіонату. Івано-франківське "Прикарпаття" гостюватиме у Луцьку, де зійдеться з місцевою "Волинню". Цей матч на стадіоні "Авангард" пройде без глядачів і розпочнеться найпізніше з-поміж решти суботніх ігор - о 19-й годині.  

Цікаво, що у календарі Першої ліги у кожному з п'яти стартових турів є одне цікаве західно-українське протистояння. Зокрема, у першому турі "Прикарпаття" перемогло на виїзді "Минай" (3:0), у другому "Рух" і "Волинь" розійшлися миром у Львові (1:1). У третьому - івано-франківці зіграють у Луцьку, а через за тиждень поїдуть до міста Лева. І нарешті у 5-му турі "Агробізнес" прийматиме "Рух". Напевне, про безкомпромісність і принциповість таких от "дербі" географічних сусідів говорити особливо і не варто!

Свого часу нинішній наставник "Прикарпаття" відіграв у футболці луцького клубу більше сотні матчів, тож на кожну гру проти "Волині" підопічні Володимира Ковалюка налаштовуються по-особливому. Тим паче, минулого сезону "хрестоносці" двічі були успішнішими в очних зустрічах. У Луцьку все вирішив єдиний гол Кожанова з неоднозначного пенальті (1:0), а в Івано-Франківську усі чотири м'ячі було забито ще до перерви (1:3).

Новий сезон "Волинь" розпочала з двох виїзних поєдинків, зумівши на виїзді здобути лише одне турнірне очко - поразка від "Авангарда" (2:3) і нічия з "Рухом" (1:1). А от івано-франківці після гостьового успіху з "Минаєм" (3:0) вдома у більшості не зуміли втримати мінімальну перевагу з "Авангардом" (2:2). Втім, через неуважність краматорців при заміні "Прикарпаття" згідно рішення КДК УАФ здобуло технічну перемогу, зрівнявшись за очками з "Чорноморцем" - по 6.

Чи зуміють івано-франківці взяти реванш за дві попередні невдачі? Кому більше допоможуть порожні трибуни стадіону "Авангард"? Яким вийде чергове західно-українське протистояння? Відповіді на ці питання дасть суботня гра у Луцьку. Матч 3-го туру "Волинь" - "Прикарпаття" розпочнеться о 19:00. Запрошуємо івано-франківських вболівальників подивитися трансляцію на великому екрані та підтримати Команду рідного краю! Традиційна фан-зона діятиме на території Палацу Потоцьких (вул. Шпитальна, 3). Вхід безкоштовний.

Чемпіонат України. Перша ліга. 3 тур
«Волинь» (Луцьк) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

10 серпня 2019 року. Луцьк, стадіон "Авангард" - 19:00
Арбітр: К.Заброда (Київ). Асистенти арбітра: В.Дорошенко (Житомир), М.Близнюк (Харків).
4-й арбітр: В.Подригуля (Луцьк). Спостерігач арбітражу: А.Валенко (Львів).

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ (YouTube)

Що треба знати?
- Волинь досить несподівано йде без перемог - головний фаворит сезону поступився в Краматорську (2:3), ведучи в рахунку, а потім у Львові не втримав перемогу над Рухом (1:1)
- Прикарпаття виграло в Минаї, а потім розділило очки з Авангардом, але рішенням КДК УАФ за нелегальну заміну суперника отримає і тут технічну перемогу
- головний тренер івано-франківців Володимир Ковалюк в 2005-2010 роках зіграв 116 матчів за Волинь
- в новітній історії (по ходу минулого сезону) Волинь двічі обіграла прикарпатців - 1:0 вдома, 3:1 в гостях
- повертаються після тривалих дискваліфікації, які тривають ще з плей-офф з Карпатами, головний тренер лучан Тлумак і капітан команди Сімінін

Історичний баланс
У чемпіонатах і кубках України: 8: +5 =1 -2, 18:8 на користь Волині
На полі Волині: 4: +2 =0 -2, 7:5 на користь Волині
З них у Першій лізі: всі

Sport Arena

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.