«Волинь» - «Прикарпаття». Анонс матчу 11-го туру

«Волинь» - «Прикарпаття». Анонс матчу 11-го туру

Західноукраїнське дербі повертається до Луцька у новому форматі – цього разу підопічні Андрія Тлумака зійдуться з новим івано-франківським "Прикарпаттям", яке очолює екс-гравець "Волині" Володимир Ковалюк. Свого часу досвідчений гравець, який об’їздив майже всю Україну, тричі заїжджав і до Луцька, де провів більше сотні матчів у Вищій та Першій лігах чемпіонату України.

Минулої середи лучани завершили виступи в Кубку України, програвши лідеру Першої ліги - СК "Дніпро-1". Загалом, після феєричного старту "Волинь" дещо загальмувала. Після поразок від дніпрян та оболонців у чемпіонаті втратила очки ще й із "Інгульцем".

Після того матчу відразу двоє гравців оборонного плану дискваліфіковані у "хрестоносців" - Євген Неплях і Міха Горопевшек. Це суттєві втрати, але й у гостей не зіграє автор переможного голу у ворота "Агробізнеса" в минулому турі – Василь Цюцюра. Не допоможуть івано-франківцям у Луцьку травмовані Новак, Яневич і Бочкур, які продовжують відновлюватися після пошкоджень.

Команда екс-гравця "Волині" Володимира Ковалюка 9 із 13 очок набрала вдома. В гостях івано-франківці не можуть виграти з липня, здобувши в останніх трьох матчах лише одне очко при двох поразках. Наразі "Прикарпаття" вже суттєво відстає від групи лідерів, а тому вимушене грати на очки навіть проти одного із фаворитів сезону.

Західноукраїнські дербі завжди особливо напружені й цікаві, тож жовтневу ігрову програму Першої ліги почне чудове протистояння. Запрошуємо вболівальників Команди рідного краю наживо подивитися матч 11-го туру Першої ліги "Волинь" - "Прикарпаття" у фан-зоні, що стартує о 18:30 на території Палацу Потоцьких (вул. Шпитальна, 3). Вхід безкоштовний.

Чемпіонат України. Перша ліга. 11 тур
«Волинь» (Луцьк) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

1 жовтня 2018 року. Луцьк. Стадіон «Авангард» - 19:00
Арбітр: І.Бич (Київ). Асистенти арбітра: В.Коротін (Київ), Г.Літвінов (Луганськ).
4-й арбітр: В.Подригуля (Луцьк). Спостерігач арбітражу: В.Денисюк (Фастів).

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ