Володимир Ковалюк: ми перемогли завдяки Прикарпатському духу

Володимир Ковалюк: ми перемогли завдяки Прикарпатському духу

Головний тренер МФК "Прикарпаття" Володимир Ковалюк прокоментував перемогу над "Карпатами" в Кубку України.

"Емоцій практично немає. Мабуть, всі залишилися на полі. Сьогодні був справжній кубковий матч. Крім того, зустрічалися сусіди. Хлопці налаштовувалися на боротьбу. Ми розуміли, що граємо з командою Прем’єр-ліги.

Приємно протистояти такому супернику. Не всі вірили, що ми пройдемо далі, однак я налаштовував підопічних лише на позитивний результат. Мені дуже хотілося обіграти Карпати, адже там я практично розпочинав свою кар’єру. У "Карпат" зараз є певний психологічний тягар. Буває так, коли дуже хочеш, але не все вдається. Я завжди вірив у цю команду і вірю, що вони подолають ці проблеми. Сподіваюся, що вони виграватимуть і тішитимуть своїх вболівальників. А ми сьогодні порадували жителів нашого міста і області.

Другий гол додав нам впевненості. Просто треба було довести справу до логічного завершення. Під час паузи пішли у роздягальню, бо було холодно і достеменно не знали, на скільки затягнеться пауза. Ми граємо для людей. Така кількість вболівальників на трибунах цього стадіону була, напевно, 19 років тому. Добре, що арбітр продовжив поєдинок – ми у чесній боротьбі обіграли Карпати.

Перемогли завдяки прикарпатському духу. Хлопці билися один за одного. Вони були серйозно налаштовані на боротьбу. Я знав, що Карпати буде дуже важко перевершити у технічному плані. Тому самовіддача на кожному клаптику поля принесла нам успіх. Не варто відкидати фарт. У певних епізодах нам пощастило. Однак, як відомо, щастить сильнішим. Ми хотіли подарувати свято нашим людям і нашому краю", – сказав Ковалюк.