Віктор Копієвський - арбітр матчу «Прикарпаття» - «Рух»

Віктор Копієвський - арбітр матчу «Прикарпаття» - «Рух»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 19-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок "Прикарпаття" - "Рух", що відбудеться найближчої неділя, 24 листопада, на стадіоні "Рух" в полі судитиме арбітр Віктор Копієвський з Кропивницького.

Відзначимо, що 29-річний рефері обслуговує матчі української Favbet Ліги (Прем'єр-ліги) з 2017-го року. У поточному сезоні Копієвський вже відсудив чотири матчі чемпіонату України та два поєдинки національного Кубка. 30 жовтня він вперше працював на "класичному дербі" у Києві, де в рамках 1/8 фіналу Кубка України київське "Динамо" у додатковий час перемогло донецький "Шахтар" (2:1). У тій грі арбітр вилучив з поля двох гравців - Шепелєва у киян і Степаненка у "гірників", які отримали по два попередження.

У матчі за участі івано-франківського "Прикарпаття" цей арбітр працюватиме вперше в історії.  У квітні 2017-го Копієвський  вже обслуговував поєдинок за участі "Руху", коли у 24-му турі Другої ліги команда тоді ще з Винників на виїзді мінімально поступилася "Жемчужині" (1:2). Також відзначимо, що вже втретє поспіль на домашні поєдинки Команди рідного краю призначають бригади арбітрів Прем'єр-ліги.

Чемпіонат України. Перша ліга. 19 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Рух» (Львів)
24 листопада 2019 року. Івано-Франківськ, стадіон "Рух" - 14:00

Арбітр - Віктор Копієвський (Кропивницький)
Асистенти арбітра - Віктор Матяш (Донецьк), Максим Чертоляс (Херсон)
Четвертий арбітр - Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ - Олександр Шамич (Київ)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.