Відбулася підсумкова прес-конференція МФК "Прикарпаття" в 2017 році

Відбулася підсумкова прес-конференція МФК "Прикарпаття" в 2017 році

9 листопада в прес-центрі МЦС Рух відбулася підсумкова прес-конференція Івано-Франківського "Прикарпаття" в 2017 році.

Захід був поділений на дві частини. В першій з них з журналістами поспілкувалися президент івано-франківського клубу Василь Ольшанецький та спеціальні гості – директор з маркетингу Професіональної футбольної Ліги України Світлана Рибакова та керівник  партнера Івано-Франківського клубу ТМ Gera Олександр Конюкевич.

Представниця ПФЛ відзначила той факт, що більш ніж 80% всіх замолення платформи http://shop.pfl.ua складає продукція з сиволікою Івано-Франківського "Прикарпаття". Після цього було проведено розіграш спортивного костюму від  інтернет-магазину.

В другій частині прес-конференції до спікерів долучилися міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків та головний тренер МФК "Прикарпаття" Володимир Ковалюк, які підвели підсумки виступів Команди Рідного Краю в році, що минає та розповіли про завдання, які стоять перед командою в дві тисячі вісімнадцятому. Серед найважливіших - вихід в Першу Лігу, поступова реконстракція МЦС "Рух" та залучення додаткових фінансових ресурсів для клубу, в тому числі й від вболівальників.