Ветерани «Прикарпаття» - бронзові призери «Кубку допомоги Україні»

Ветерани «Прикарпаття» - бронзові призери «Кубку допомоги Україні»

Минулого вікенду 9-10 квітня у Винниках відбувся благодійний турнір "Кубок допомоги Україні", який проходив на підтримку ЗСУ, а також мав важливу соціальну місію - зібрати кошти на наркозо-дихальний апарат PRIMA-456 для Львівського військово-медичного клінічного госпіталю. 

Цього разу змагалися 10 ветеранських команд, які зіграли у форматі 8+1 на полях клубної Академії ФК "Рух". Ветерани "Прикарпаття" стали переможцями групи В. Після стартової поразки від збірної Львівщини (4:8) у наступних матчах  івано-франківська команда здобула три поспіль перемоги, перегравши збірну Хмельниччини (6:2), львівський "Рух" (1:0) і збірну Рівного (3:1).

У півфіналі змагань "Прикарпаття" поступилося ветеранам ФК "Львів" (1:3), а у матчі за третє місце івано-франківці здолали національну збірну України (2:1). Переможцем благодійного ветеранського турніру став "Рух", який  у фіналі мінімально переграв земляків зі "Львова" (2:1).

Нагадаємо, що основна команда першолігового "Прикарпаття" стала четвертою на "Кубку допомоги Україні" серед професіональних команд. Цей турнір відбувся у Винниках на тиждень раніше - 2-3 квітня. 

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.