«Верес» - «Прикарпаття» - 3:0. Післямова

«Верес» - «Прикарпаття» - 3:0. Післямова

Після "західноукраїнського дербі" у 3-му турі Першої ліги, в якому "Верес" здобув перемогу з рахунком 3:0, своїми враженнями від гри поділилися головні тренери обох команд - наставник "Прикарпаття" Руслан Мостовий і керманич рівнян Юрій Вірт.

Руслан МОСТОВИЙ, головний тренер "Прикарпаття":
- Сьогодні ми програли. Мусимо з гідністю це прийняти. Можливо, ми ще не готові в одному темпі провести на полі усі 90 хвилин. Але якщо раніше ми сильніше грали у першому таймі, то сьогодні ми перший тайм фактично провалили. Робили помилки, будемо їх розбирати. Цілком програли перший тайм, що і визначило підсумковий результат.

Щодо вилучення Мелінишина, швидше за все, почав нервувати арбітр. Там була певна провокація. Хоча, я знаю, що такі моменти не прикрашають футбол. Ми розберемо цей епізод. Не дозволяємо нашим гравцям робити таких речей.

Юрій ВІРТ, головний тренер "Вереса":
- Емоції - лише позитивні. Перша домашня гра із вболівальниками у Першій лізі. Усі з нетерпінням її чекали. Хлопці розуміли важливість цієї гри. Те, що планували - виконали на 100%. Агресивно зіграли у першому таймі. Знали, що "Прикарпаття" - бойова команда і важливо виграти боротьбу, і ми сьогодні її виграли. Виглядали гарно у фізичному плані. За рахунок швидких атак забили тричі. По перерві грали на утримання рахунку. Можливо, трохи вже розслабилися. Але я бачу, що команда сприймає настанови тренерського штабу. Всім сьогодні задоволений. Хоча, ще є над чим працювати.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.