VBET UA Перша. «Чернігів-ШВСМ» - «Прикарпаття-ЗСУ» - 0:2. Група «Вибування». 8 тур

VBET UA Перша. «Чернігів-ШВСМ» - «Прикарпаття-ЗСУ» - 0:2. Група «Вибування». 8 тур

Зустрічалися четверта та друга команди групи. Обидва суперники в минулому турі зазнали поразок: Прикарпаття – домашньої від СК Полтава (0:1), а Чернігів-ШВСМ – гостьової від Діназа (також із мінімальним рахунком). 

Господарі розпочали гру агресивно, але з просуванням м’яча вперед були проблеми. Підопічні Рипана віддали ініціативу і це було досить несподівано, адже івано-франківцям сьогодні варто було перемагати. Після середини тайму почали частіше виходити в атаку гості, але до гольових моментів справа не доходила. На останній хвилині тайму міг забивати Цюцюра, але він влучив у поперечину. Нульова нічия – закономірний результат після першого тайму.

На початку другого тайму характер гри не змінився. У суперників відчувалися суттєві проблеми з конструктивом. Боротьба, боротьба та ще раз боротьба. Саме таким словом можна охарактеризувати наш матч. На 59-й хвилині Рудюк потужно пробивав з меж штрафної, але влучив прямо в руки голкіперу.

Після середини другої половини зустрічі заграли активніше гості, які частіше доставляли м’яч до заключної третини поля. На 73-й хвилині івано-франківці все ж змогли відкрити рахунок. Шинкаренко подав, а Барчук головою забив у порожні ворота – 0:1. На 88-й хвилині Андрій Хома після удару Цюцюри підставив ногу і переправив м’яч у сітку – 0:2. У підсумку, матч завершився перемогою гостей, яка дозволила Прикарпаттю виграти групу Вибування.

Man of the Match: Роман Барчук (Прикарпаття)
Досвідчений нападник вийшов на заміну і проявив свій бомбардирський хист. Роман замкнув навіс Шинкаренка і забив надважливий м’яч ,який допоміг Прикарпаттю виграти групу.

Sport Arena

Чемпіонат України. VBET UA Перша. Група "Вибування". 8 тур
«Чернігів-ШВСМ» (Чернігів) - «Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) - 0:2 (0:0)
Голи:
Барчук (73), Хома (88).

Чернігів: Коломієць, Шумило (Галстян, 70), Романченко, Зенченко, Мир.Сердюк (Вересоцький, 89), Сираш (Мироненко, 46; Пінчук, 79), Кривобороденко (Бибік, 79), Ментей, Койдан, Макс.Сердюк, Кулик.
Запасні: Ширай, Рощинський, Макаренко, Школьний, Руденко.
Прикарпаття: Герич, Матушевський, Швець, Француз, Шинкаренко, Геник (Соловйов, 37), Попчук (Писко, 65), Тітаєвський (Барчук, 70), Рудюк, Цюцюра, Стаднік (Хома, 65).
Запасні: Сердюк, Ю.Радульський, Титов.
Попередження: Романченко (44), Макс.Сердюк (53), Кривобороденко (70), Бибік (81), Койдан (87) - Шинкаренко (13), Рудюк (57), Хома (83).

26 травня 2023 року, 14:00. Чернігів, стадіон "Юність". +28 С
Арбітр: С.Подригуля (Луцьк). Асистенти арбітра: М.Катющев (Одеса), О.Матяш (Полтава).
4-й арбітр: І.Сташук (Чернігів). Спостерігач арбітражу: О.Циганков (Тернопіль).


Прикарпаття виграє групу Вибування

Сьогодні були зіграні матчі останнього туру у групі "Вибування". На івано-франківців очікував непростий виїзд до Чернігова. У першому таймі підопічні Олега Рипана цілком могли відкривати рахунок, але спочатку в дебюті гри Стаднік "пробачив" господарів, а перед самою перервою капітан команди Цюцюра влучив у поперечину. 

На 73-й хвилині надважливий гол забив нападник "Прикарпаття" Роман Барчук, який відгукнувся на фланговий навіс від Шинкаренка і головою пробив повз голкіпера. Цей забитий м'яч допоміг колектив з Івано-Франківська не лише набрати три очки, а й виграти групу. Наприкінці матчу також відзначився Андрій Хома, підправивши м'яча після удару Цюцюри - 0:2.

У центральному матчі туру в Умані "Скорук" і "Буковина" голів не забивали. Тож, саме "Прикарпаття" фінішує на першому місці у групі "Вибування", другим став "Скорук", а топ-3 замикає "Буковина".

UA-Футбол

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.