Василь Цюцюра і Михайло Писко - у символічній збірній 10-го туру

Василь Цюцюра і Михайло Писко - у символічній збірній 10-го туру

Sport Arena називає символічну збірну чергового туру Першої ліги сезону 2021/22. Приємно, що після виїзної перемоги над тернопільською "Нивою" (0:2) до числа найкращих потрапили одразу два гравці "Прикарпаття" - капітан івано-франківців Василь Цюцюра, на рахунку котрого перший забитий м'яч, та лівий захисник Михайло Писко, який відзначився результативною передачею при другому взятті воріт. А гол 31-річного нападника Романа Барчука визнали найкращим у 10-му турі чемпіонату.

Символічна збірна 10-го туру Першої ліги:

Воротар – Михайло Готра (ФК Ужгород)

Захисники:
правий захисник – Юрій Романюк (Металіст)
центральний захисник – Олександр Воловик (Поділля)
центральний захисник – Євген Неплях (Альянс)

лівий захисник – Михайло Писко (Прикарпаття)
Треба відзначити, що фланги захисту Прикарпаття повністю перезавантажилися в новому сезоні. А присутність такого гравця, як Писко, дозволяє прикарпатцям на повну силу використовувати можливості свого лівого флангу. Михайло, попри окремі помарки, загалом добре відіграв позаду, а в атаці допомагав активно та постійно. Саме його зряча діагональ дозволила Барчуку забити найкращий м’яч туру.

Півзахисники:
правий півзахисник – Віталій Груша (Агробізнес)
центральний півзахисник – Олексій Лобов (Оболонь)
атакувальний півзахисник – Фарес Седдік Балулі (Металіст)
лівий півзахисник – Артур Мурза (Оболонь)

Нападники:
нападник – Василь Цюцюра (Прикарпаття)

Найактивнішим у матчі в Тернополі виявився форвард у відтяжці Цюцюра. Він дійсно вже давно грає з глибини й не так просто переживає зміну позиції, проте в матчі проти Ниви Василь напрочуд ефективно відривався від суперників і міг забивати тричі, поки не замкнув зрячу подачу від Семотюка. В середині поля Цюцюра також діяв продуктивно, з постійною участю в командній грі. Саме Василь поборовся за м’яч в глибині поля, підключивши Писка після чого відбулося друге взяття воріт суперників.

нападник – Матеус Пейшоту (Металіст)

Тренер туру – Олександр Кучер (Металіст)
Джокер туру – Кадім Харріс (Металіст)
Легіонер туру – Матеус Пейшоту (Металіст)
Найкращий молодий гравець туру – Артур Мурза (Оболонь)

Гол туру – Роман Барчук (Прикарпаття → Нива)
Перекинути воротаря, тим більше під час швидкої атаки, ще те завдання – а тим більше для нижчих ліг, де не так часто побачиш технарів високого класу. Проте є такі особистості, ось вам будь ласка! Цитуємо звіт: «Команда Рипана частіше підходила до чужих воріт і заслужено відзначилася знову. Писко зробив ідеальний пас на Барчука, який відірвався від захисників і ефектно перекинув Механіва – 0:2».

Герой туру – Фарес Балулі (Металіст)

За версією сайту Sport Arena

P.S. Також приємо, що за версією сайту FootBoom до символічної збірної 10-го туру Першої ліги увійшли два гравці івано-франківського "Прикарпаття" - лівий захисник Михайло Писко і нападник Василь Цюцюра.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.