Василь Француз - у символічній збірній 25-го туру Першої ліги!

Василь Француз - у символічній збірній 25-го туру Першої ліги!

Сайт Sport Arena називає символічну збірну чергового туру Першої ліги сезону 2020/21. Приємно, що після домашньої перемоги над "Агробізнесом" (2:1) у 25-му турі до числа найкращих потрапив оборонець "Прикарпаття" Василь Француз, для якого це вже друга поява серед одинадцятки кращих у цьому чемпіонаті. У поточному сезоні 25-річний футболіст потрапив до збірної 6-го туру.

СИМВОЛІЧНА ЗБІРНА 25-ГО ТУРУ ПЕРШОЇ ЛІГИ:

Воротар – Денис Шеліхов (ВПК-Агро)

Захисники:
правий захисник – Олександр Савошко (Верес)

центральний захисник – Василь Француз (Прикарпаття)
Напрочуд важкий матч для прикарпатців, які приймали одного з фаворитів сезону під тиском турнірної відповідальності. Попри складність суперника, господарі здобули перемогу – хоча Агробізнес також був мотивованим своїми максимальними завданнями. А велику роль у цій звитязі відіграла якраз самовідданість і чіпкість захисту, зокрема, Француза. Василь виграв багато м’ячів, чіпко грав біля своїх воріт і запобіг багатьом потенційно небезпечним моментам навіть не доводячи до удару. Помарки були (зокрема, в моменті з небезпечним ударом Немтінова), а в моменті з голом Черненка важко було запобігти удару з близької відстані.

центральний захисник – Михайло Шершень (Металіст 1925)
лівий захисник – Сергій Суханов (Оболонь)

Півзахисники:
правий півзахисник – Микола Агапов (Альянс)
центральний півзахисник – Юрій Сеницький (Авангард)
центральний півзахисник – Ігор Семенина (Нива Тернопіль)
атакувальний півзахисник – Артур Авагімян (Чорноморець)
лівий півзахисник – Владислав Шарай (Альянс)

Нападник – Лукас Вентура (Гірник-Спорт)

Тренер туру – Олексій Городов (Авангард)
Найкращий молодий гравець туру – Максим Проців (Нива)

Джокер туру – Андрій Хома (Прикарпаття)

Коли автор першого голу в ворота Агробізнесу Дитко віддав усі сили грі, на 77-й хвилині його замінив Хома. Це в минулому сезоні Андрій встиг відзначитися першими результативними діями та потихеньку пробивався в склад, цього року він з великими труднощами отримував ігрову практику – лише в минулому турі, останньому перед відставкою Мостового, вперше з’явився в стартовому складі. А тут вийшов на поле й менш як за десять хвилин забив другий (фактично переможний) м’яч у ворота волочиської команди. Сподіваємося, для 19-річного форварда це буде переломний момент і він продовжить прогресувати.

Статистика SportArena.com: 14 матчів у чемпіонаті, 224 хвилини, 1 гол, без асистів.

Гол туру – Геннадій Пасич (Верес → Кристал)
Герой туру – Микола Агапов (Альянс)

За версією сайту SportArena

P.S. Також приємо, що за версією сайту FootBoom до символічної збірної 25-го туру Першої ліги увійшли два гравці івано-франківського "Прикарпаття" - півзахисник Ростислав Волошинович і нападник Роман Дитко.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.