Василь Француз - кращий гравець «Прикарпаття» у першій частині сезону 2019/20!

Василь Француз - кращий гравець «Прикарпаття» у першій частині сезону 2019/20!

11 грудня МФК "Прикарпаття" спільно з інформаційним партнером - обласним спортивним сайтом SPORT.IF.UA - дали старт голосуванню з визначення кращого гравця Команди рідного краю в першій частині сезону 2019/20 років. Впродовж двох тижнів будь-хто з вболівальників мав можливість віддати свій голос за кращого на його думку футболіста у клубних соцмережах Facebook та Instagram.

Отож, за підсумками інтернет-симпатій переможцем став 23-річний центральний захисник Василь Француз (57 голосів), який випередив своїх партнерів по команді - Ярослава Конкольняка (49 голосів) і Василя Цюцюру (41 голос), що посіли відповідно друге і третє місця у рейтингу вболівальників.

36 голосів набрав досвідчений Віктор Яневич, 23 голоси у Романа Кузьмина. По 17 симпатій в Андрія Новака і Владислава Семотюка, 16 голосів здобув Богдан Оринчак. Решта футболістів івано-франківської команди набрали менше 10 голосів.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.