UA-Футбол: Сергій Мелінишин - «відкриття» серед гравців захисних амплуа

UA-Футбол: Сергій Мелінишин - «відкриття» серед гравців захисних амплуа

Редакція UA-Футбол вже складала збірну першої частини чемпіонату Першої ліги, але до неї увійшли далеко не всі найсильніші гравці. Що вже говорити про молодих зірочок, які заблищали на небосхилі дивізіону в 2020-му календарному році. Так, поговоримо про весь період - як про літню фазу "догравання" минулого сезону, так і про новий чемпіонат.

При детальному розгляді в списку опинилось близько трьох десятків молодих, і не дуже, футболістів, про яких хотілося б згадати. Тому наш матеріал буде розбитий на три частини і кілька підрозділів. У першій частині розглядаємо детально гравців захисних амплуа - від воротарів до опорних півзахисників.

Воротарі:
Володимир Маханьков ("Полісся")
Данило Єрмолов ("Нива")

Центральні захисники/опорні півзахисники:
Максим Войтіховський ("Волинь")
Данило Карась ("Гірник-Спорт")
Богдан Порох ("Миколаїв")

Сергій Мелінишин ("Прикарпаття")
23-річний вихованець львівських "Карпат" неабияк поколесив по Україні і вже встиг навіть скуштувати легіонерського хліба. Власне, саме після невдалого вояжу в Киргизстан, більше через наступ пандемії, Сергій приєднався до івано-франківського "Прикарпаття" і відмінно вписався. У нього два вилучення і п'ять жовтих карток в десяти матчах чемпіонату, але такий вже стиль команди, яка знаменита перш за все своєю жорсткістю на межі з грубістю.

На рівні УПЛ Мелінишин провів десять матчів, дебютувавши ще в сезоні 2016/17 за луцьку "Волинь". Підвищитися в класі з "Прикарпаттю" навряд чи вдасться в найближчі роки, але ось перейти з подібною метою в більш сильний клуб - чому б і ні?

Семен Вовченко ("Нива")
Роман Волохатий ("Нива")
Юрій Мате ("Оболонь")
Кирило Прокопчук ("Полісся")
Роман Дідик ("Агробізнес")

За версією сайту UA-Футбол

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.