У «Прикарпатті» знову стався спалах коронавірусу

У «Прикарпатті» знову стався спалах коронавірусу

Цього тижня гравці, тренери та персонал івано-франківського "Прикарпаття" пройшли плановий тест на COVID-19. Напередодні матчу 14-го туру Першої ліги з "Волинню" надійшли доволі несподівані результати молекулярно-генетичного дослідження, 25 з яких виявилися позитивними. Лише п'ятеро гравців і троє тренерів отримали негативні результати коронавірусної інфекції...

19 листопада вранці, одразу ж після оголошення результатів ПЛР-тестів, Команда рідного краю у повному складі відправилась на двотижневу самоізоляцію. Відзначимо, що у більшості інфікованих - це вже другий або навіть третій випадок позитивних результатів COVID-19!

Нагадаємо, що наприкінці жовтня у складі івано-франківської команди було виявлено 13 позитивних тестів на коронавірус, однак не завадило "Прикарпаттю" зіграти виїзний поєдинок з "Агробізнесом". А от цього разу у розпорядженні тренерського штабу не має навіть 13 футболістів для заявки на гру, тож найближчі 2-3 матчі чемпіонату підопічні Руслана Мостового не зіграють.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.