Степан Лапко - арбітр матчу «ВПК-Агро» - «Прикарпаття»

Степан Лапко - арбітр матчу «ВПК-Агро» - «Прикарпаття»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 6-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок "ВПК-Агро" - "Прикарпаття", що відбудеться найближчої п'ятниці, 27 серпня, на стадіоні "Метеор" в полі судитиме Степан Лапко.

Відзначимо, що поєдинки Першої ліги 29-річний рефері зі Львова почав обслуговувати з 2019-го року, а до цього два сезони працював на іграх Другої ліги. У матчах за участю івано-франківської команди Лапко працюватиме вшосте. У Другій лізі цей арбітр відсудив матч "Прикарпаття" - "Полісся" (3:2). В інших чотирьох поєдинках вже Першої ліги "зелено-жовті" зуміли здобули лише одне турнірне очко.

У сезоні 2019/20 львів'янин відсудив обидва поєдинки івано-франківців зі столичними "пивоварами". У 7-му турі на стадіоні "Рух" перемогу 2:0 відсвяткували гості, а гра 22-го туру у Києві завершився результативною нічиєю 3:3. А минулого сезону "Прикарпаття" двічі програло на виїзді - "Агробізнесу" (0:3) і тернопільській "Ниві" (1:2).

Шляхи команди "ВПК-Агро" з даним арбітром поки ще перетиналися. У поточному сезоні Степан Лапко отримував призначення на три поєдинки - чемпіонатів Першої і Другої ліги та попереднього етапу Кубку України.

Чемпіонат України. Перша ліга. 6 тур
«ВПК-Агро» (Шевченківка) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
27 серпня 2021 року. Дніпро, стадіон "Метеор" - 17:30

Арбітр - Степан Лапко (Львів)
Асистенти арбітра - Олексій Гірс, Максим Катющев (обидва - Одеса)
Четвертий арбітр - Дмитро Євтухов (Дніпро)
Спостерігач арбітражу УАФ - Олександр Головков (Северодонецьк)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.