Степан Лапко - арбітр матчу «Оболонь Бровар» - «Прикарпаття»

Степан Лапко - арбітр матчу «Оболонь Бровар» - «Прикарпаття»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 22-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок "Оболонь Бровар" - "Прикарпаття", що відбудеться найближчого понеділка, 6 липня, на столичній "Оболонь Арені" в полі судитиме львівський арбітр Степан Лапко.

Відзначимо, що поєдинки Першої ліги 28-річний рефері почав обслуговувати з 2019-го року.  У сезоні 2017/18 цей арбітр зі Львова зафіксував мінімальну домашню перемогу"Прикарпаття" над житомирським "Поліссям" (3:2). Цікаво, що у першому колі в Івано-Франківську як раз Лапко працював на матчі 7-го туру "Прикарпаття" - "Оболонь Бровар", коли завдяки голам Єфремова і Покотилюка у другому таймі "пивовари" здобули гостьову перемогу 0:2.

У поточному сезоні львівський арбітр відсудив вже шість ігор: по три - у чемпіонаті Першої і Другої ліг ПФЛ. Втретє Лапко працюватиме на матчі за участі івано-франківців і вдруге - для київської команди.

Чемпіонат України. Перша ліга. 22 тур
«Оболонь Бровар» (Київ) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
6 липня 2020 року. Київ, стадіон "Оболонь Арена" - 19:00

Арбітр - Степан Лапко (Львів)
Асистенти арбітра - Олександр Гавеля (Кривий Ріг), Денис Кєскюла (Дніпропетровська обл.)
Четвертий арбітр - Клим Заброда (Київ)
Спостерігач арбітражу УАФ - Микола Левко (Чернівці)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.