Скала (Стрий) - Прикарпаття. Анонс матчу

Скала (Стрий) - Прикарпаття. Анонс матчу

У середу, 30 серпня, на моршинському стадіоні «Медик» о 17 годині відбудеться матч за "6 очок" між господарями стрийською "Скалою" та Івано-Франківським "Прикарпаттям". Без сумніву, це буде центральний матч 9 туру у групі «А».

     У поточному чемпіонаті «Прикарпаття» програло лише одну гру – одноосібному лідеру чемпіонату – «Агробізнесу», а захист івано-франківської команди на чолі з голкіпером Остапом Вульчином є автором рекордної діючої сухої серії у сезоні – 521 хвилину він не пропускає у цьому сезоні.

     У попередньому турі «Скала» у непростому виїзному матчі у Вінниці розійшлася миром з господарями, які, до речі, разом з «Агробізнесом» наразі ще не знають гіркоти паразок, зігравши – 1:1. А прикарпатці вдома завдяки єдиному голу Ігоря Худобяка, здолали ФК «Львів», що дозволило команді закріпитися на другій сходинці турнірної таблиці. Після цієї перемоги команда Володимира Ковалюка збільшила свою безпрограшну серію до шести поєдинків.

     У нинішньому році «Скала» та «Прикарпаття» вже зустрічалися у контрольному поєдинку, який відбувався 4 березня на полі НТБ ФК «Скала» в с. Довгому. Дуель колишніх партнерів за виступами у львівських «Карпатах» на початку 90-х, а нині головних тренерів своїх клубів Романа Гнатіва та Володимира Ковалюка завершилася бойовою нічиєю – 3:3. Цікаво, що  до 42-ї хвилини у рахунку вели стрияни, причому з різницею у три голи. З того складу «Скали» нині в команді залишилися лише Олег Білик, Віталій Кузів, Дмитро Баранов, Андрій Маляренко та Сергій Мельник, причому останній тоді провів перший гол у ворота «Прикарпаття».

      Тому 30 серпня очікуємо безкомпромісну боротьбу на кожному клаптику поля, адже у разі перемоги котроїсь із команд, вона закріпиться на другій сходинці турнірної таблиці.

    Дискваліфікованих гравців у складах обидвох команд немає.

     Працюватиме на матчі бригада суддів на чолі з добре відомим Івано-Франківським вболівальникам 26-річним арбітром з Києва Владиславом Дорошем, якому допомагатимуть асистенти арбітра – Сергій Дарійчук (Чернівецька обл.) та Володимир Бамбурак (Чернівці). 4-й арбітр: Роман Блавацький (Львів ). Спостерігач арбітражу: Олександр Циганков (Тернопіль).

«СКАЛА» VS «ПРИКАРПАТТЯ»: ІСТОРІЯ ВЗАЄМОСТОСУНКІВ

     На офіційному рівні стрияни та «Прикарпаття» («Спартак») наразі зіграли десять поєдинків, де перевага у «малиново-зелених»: 10 матчів: +5=2-3, різниця м’ячів 13:11 на користь «Скали»:

Рахунки домашні:

Рахунки виїзні:

Сезон

 

забиті

пропущені

забиті

пропущені

0

0

3

1

1992/1993

2

4

0

2

1993/1994

4

2

1

0

2004/2005

1

0

0

0

2005/2006

1

0

1

2

2011/2012

          

Також інфрмуємо, що стрийський клуб планує пряму відеотрансляцію матчу. Початок о 17.00:

За матеріалами https://www.fcskala.com