СДЮСШОР «Прикарпаття» запрошує юнаків у команду U-14

СДЮСШОР «Прикарпаття» запрошує юнаків у команду U-14

Юнацькі команди СДЮСШОР «Прикарпаття» входять до структури МФК «Прикарпаття» – єдиного представника нашої області у Першій лізі чемпіонату України, причому «Команда рідного краю» складена виключно з уродженців Івано-Франківщини.

Команда СДЮСШОР «Прикарпаття» (юнаки 2007 року народження) є беззаперечним обласним лідером серед своїх однолітків. Крім цього, наша команда є багаторазовим переможцем і призером міжнародних та всеукраїнських турнірів, які проводилися як в Україні, так і за кордоном. Головним тренером є відомий футболіст і наставник Микуляк Олександр Васильович, який забезпечує якісний навчально-тренувальний процес.

У новому сезоні 2020/2021 рр. команда U-14 СДЮСШОР «Прикарпаття» дебютує у Вищій лізі Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Відповідно, буде поставлене завдання пробитися до фінальної частини цих змагань. Також планується стартувати у Дитячо-юнацькій футбольній лізі Івано-Франківської області у вікової категорії U-14 та у кількох престижних міжнародних турнірах.

Наші амбітні плани вимагають підсилення футбольної команди як окремими польовими гравцями, так і воротарями. Тож запрошуємо до нас на конкурсний відбір! На першому етапі відбору оцінюватимуться швидкісні якості гравця та робота з м’ячем, на другому – буде проведена коротка двохстороння гра. Усе це відбуватиметься на полі з трав’яним покриттям. Відповідно, необхідно з собою мати відповідне екіпірування.

Відбір проводитиметься 4 серпня (вівторок) з 12-00 години на стадіоні «Наука» за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 144 (позаду Коледжу фізвиховання поруч з міським озером). Деталі за телефоном: (050) 1966700 – головний тренер Микуляк Олександр Васильович.

Приходьте! Випробуйте свої сили та вміння! Зробіть крок до мрії!!!

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.