Рух (Винники) - Тепловик-Прикарпаття (Івано-Франківськ): анонс матчу

Рух (Винники) - Тепловик-Прикарпаття (Івано-Франківськ): анонс матчу

Сьогодні у передмісті Львова івано-франківський "Тепловик-Прикарпаття" зіграє проти одного із тріумфаторів сезону - винниківського "Руху". Суперник вже достроково підвищився в класі.

Рух (Винники) - Тепловик-Прикарпаття (Івано-Франківськ)
Винники, стадіон ім.Маркевича, 17:00
Чемпіонат України, друга ліга

Це протистояння якось вже автоматично наділили додатковою принциповістю, приклеївши ярлик дербі. Так, грають між собою команди із міст (Винники вже фактично Львів), футбольні команди яких були традиційно принциповими суперниками. Але ж яке то дербі, якщо "Рух" та "Тепловик-Прикарпаття" зустрічаються на футбольному полі лише вдруге.

Та це не заважає очікувати цікавого протистояння. "Рух" уже достроково справився із завданням на сезон - підвищився у класі. Так, хочеться здобути і "малі" золоті медалі, піднявшись на верх з першого місця. До того ж одеська "Жемчужина" грає проти явного аутсайдера миколаївського "Суднобудівника". Тому команді Мостового сьогодні дуже потрібні три очки.

Натомість "Тепловик-Прикарпаття" ще у процесі виконання завдання на сезон. Восьме місце досить близько, але календар заключних турів досить складний. Сьогодні у капітана та лідера прикарпатців Володимира Боришкевича день народження. Дуже хочеться сподіватися, що сам капітан та його партнери зроблять подарунок у вигляді чудової гри та хорошого результату, а не обмежеться краваткою, як в старому бородатому анекдоті.

У першому колі винниківці перемогли на "Русі" з рахунком 1:0. Цікава і напружена тоді була гра і прикарпатці дали бій сильному супернику. Сьогодні Володимир Ковалюк не змаоже розраховувати на Артура Комара (травма), Олега Веприка (дискваліфікація). Щоправда, повернувся у стрій Владислав Приймак.

Варто відзначити також і те, що наша команда не  буде позбавлена вболівальницької підтримки. Клуб сьогодні організував перший виїзд на матч.

Трайтурак Роман, sport.if.ua