Рух (Винники) - Тепловик-Прикарпаття 2:0. Бойовий матч

Рух (Винники) - Тепловик-Прикарпаття 2:0. Бойовий матч

10.02.17, 12:00. Винники. Стадіон ім. Богдана Маркевича. Товариський матч

Рух – Тепловик-Прикарпаття -  2:0 (2:0)

"Тепловик-Прикарпаття» (1 тайм): Плетеницький, Громоляк, Приймак, Гапончук (Сем'янчук), Дербах, Француз, Януш, Комар, Боришкевич, Веприк, Худоб'як,

В 2 таймі на заміну виходили: Вульчин, Слободян, Геник, Оринчак, Прошак, Вацеба, Блонський, Дитко, Гуменюк.

Голи: Бідловський 11 (з пен.)’, Федорів 33’

Нереалізований пенальті: Приймак (80, воротар)

З самого початку матчу на полі точилася рівна гра без відчутної переваги одного з опонентів. Було багато боротьби на кожному клаптику поля. Один з таких епізодів призвів до необов'язкового пенальті у ворота івано-франківців.

Після пропущеного голу гості мали дві нагоди відзначитися, але фортуна була на боці винниківців. Загалом підопічні Володимира Ковалюка справляли дуже пристойне враження, нічим не поступаючись іменитому супернику. Тому громом ясного неба, став гол забитий господарями після розіграшу кутового.

В другому таймі обидва тренери зробили велику кількість замін і по-суті на полі вже були інші команди, складені з гравців найближчього резерву. Тут часто-густо івано-франківці виглядали навіть краще за суперників. Під кінець матчу могли навіть скоротити розрив у рахунку, алене вдалося реалізувати одинадцятиметровий штрафний удар.

Після важких втягуючих зборів, де основна увага приділялася фізичній підготовці та враховуючи, що це був лише другий матч нашої команди в поточному році вже можна відзначити певний прогрес у діях футболістів. Наступним етапом підготовки до другої половини сезону 2016/17 років стане участь команди у меморіалі Сергія Закарлюки, що з 14 по 24 лютого пройде на Київщині.

Прес-служба МФК "Тепловик-Прикарпаття"