Роман Кузьмин - кращий асистент Першої ліги 2019/20

Роман Кузьмин - кращий асистент Першої ліги 2019/20

Завершено регулярний сезон у Першій Лізі, тож час підвести певні підсумки чемпіонату 2019/20. Став відомий найкращий асистент турніру. Віталій Собко, який майже весь сезон захищав кольори "Авангарда", довгий час був лідером. Однак дві гольові передачі від Романа Кузьмина в останньому турі дозволили півзахиснику "Прикарпаття" його наздогнати. На їхньому рахунку по 9 гольових передач у чемпіонаті.

Нагорода найкращого бомбардира Першої ліги дісталася Денису Кожанову, якому вдалося забити 18 голів, причому шість разів капітан "Волині" відзначився з пенальті. У гонці бомбардирів він випередив Ніку Сітчінаву ("Інгулець") та Анатолія Нурієва ("Минай"), у яких по 17 забитих м'ячів.

Також ПФЛ провела традиційне опитування серед клубів Першої ліги на звання найкращих гравця і тренера сезону 2019/20. За перше місце зачислялося 3 очки, за 2 – два очки, за 1 – одне. Тут тріумфували два представники "Інгульця". Серед гравців Ніка Сітчінава (19 очок) випередив Дениса Кожанова (12 очок) та Анатолія Нурієва (11 очок).

Найкращий тренер Сергій Лавриненко набрав 26 балів. Друге місце посів наставник "Оболоні Бровара", а потім "Чорноморця" Сергій Ковалець, відставши на 13 балів. За ним розташувалися Олександр Чижевський ("Агробізнес") і Василь Кобін ("Минай") - у обох по 9 очок.

За інформацією UA-Футбол

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.