Роман Блавацький - арбітр матчу «Волинь» - «Прикарпаття»

Роман Блавацький - арбітр матчу «Волинь» - «Прикарпаття»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі другого попереднього етапу розіграшу Кубка України-2020/21. Зокрема, поєдинок "Волинь" - "Прикарпаття", що відбудеться найближчої середи, 16 вересня, на луцькому стадіоні "Авангард" в полі судитиме Роман Блавацький зі Львова.

Відзначимо, що поєдинки Першої ліги 26-річний рефері почав обслуговувати з 2018-го року, а до цього два сезони він судив ігри Другої ліги. За цей час львівський арбітр працював одразу у десяти матчах за участю "Прикарпаття". У Другій лізі івано-франківська команда двічі програла вдома - "Реал Фармі" (0:4) та "Агробізнесу" (2:5), на виїзді були зафіксовані нічия у Вінниці з "Нивою-В" (0:0), а також перемога і поразка у Чернівцях з "Буковиною" - 1:0 та 1:2.

Ще п'ять разів Роман Блавацький обслуговував матчі "Прикарпаття" у Першій лізі. У сезоні 2018/19 івано-франківці вдома мінімально поступилися "Балканам" (0:1), у 8-му турі здобули свою найбільшу в новітній історії перемогу - 7:1 над "Зіркою", а в 26-му турі програли луцькій "Волині" (1:3). У минулому році львів'янин відсудив два гостьові поєдинки Команди рідного краю - з "Чорноморцем" (2:3, 6-й тур) і з "Черкащиною" (0:0, 14-й тур). 

Загалом у сезоні 2019/20 Блавацький відпрацював в 11 поєдинках: матч 1/8 фіналу Кубка України, одна гра Другої ліги і дев'ять матчів Першої ліги, серед яких був ще один виїзний поєдинок луцької "Волині" проти "Миколаєва" (2:3).

Кубок України. 2-й попередній етап
«Волинь» (Луцьк) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
16 вересня 2020 року. Луцьк, стадіон "Авангард" - 17:00

Арбітр - Роман Блавацький (Львів)
Асистенти арбітра - Петро Котубей (Закарпатська обл.), Віктор Нижник (Вінниця)
Четвертий арбітр - Вадим Подригуля (Луцьк)
Спостерігач арбітражу УАФ - Микола Даневич (Київ)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.