Роман Барчук - «джокер» 8-го туру другого етапу VBET UA Першої

Роман Барчук - «джокер» 8-го туру другого етапу VBET UA Першої

Sport Arena тур за туром називає найкращих у Першій лізі сезону 2022/23 в індивідуальних номінаціях і подає ексклюзивну статистику. За підсумками 8-го туру другого етапу чемпіонату до числа лауреатів потрапив 33-річний нападник Роман Барчук, який вийшов на заміну і головою забив надважливий м’яч у ворота "Чернігова". У підсумку, гостьова перемога 2:0 допомогла івано-франківській команді виграти групу "Вибування".

тренер туру – Юрій Калитвинцев (Полісся)

джокер туру – Роман Барчук (Прикарпаття)
У цьому турі голи від джокерів – як із рогу достатку. Тернополянин Вольський врятував Ниву від поразки в матчі з Кременем, кам’янчанин Чепелюк з передачі ще одного джокера, В.Кристіна, забив останній м’яч Кременю, врешті гол ЛНЗ в Житомирі – теж із гольової передачі гравця, який вийшов на заміну (Нехтія). Проте всіх перевершило Прикарпаття. В Чернігові обидва голи гостей – після вдалих замін Рипана та Яцурака. Відзначаємо Барчука, адже він відкрив рахунок всього через три хвилини після появи на полі, а потім виграв боротьбу, що мало важливе значення в другій результативній комбінації переможців утішного турніру.

Статистика SportArena.com: 18 матчів у чемпіонаті, 4 голи.

найкращий молодий гравець туру – Данило Вольський (Нива)

гол туру – Тарас Мороз (Оболонь → Карпати)

герой туру – Станіслав Мораренко (Діназ)

Факт туру
Полісся – чемпіон Першої ліги 2022/23, срібні медалі – Оболонь, бронзові – ЛНЗ Черкаси.

Ще кілька цікавинок:
у плей-офф УПЛ у нас установилися такі пари: Металург (4 місце 1л) ‒ 13 місце УПЛ; ЛНЗ Черкаси (3 місце 1л) – 14 місце УПЛ
найкращим бомбардиром сезону став Пилип Будківський (Полісся) – 14 голів, найкращим асистентом – Дмитро Щербак (СК Полтава), 7 результативних передач
Буковина 100-й раз зіграла внічию у Першій лізі, Скорук – 10-й раз

Sport Arena

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.