"Іллічівець-2" - МФК "Тепловик-Прикарпаття". Анонс матчу

"Іллічівець-2" - МФК "Тепловик-Прикарпаття". Анонс матчу

Іллічівець-2 (Маріуполь) - Тепловик-Прикарпаття (Івано-Франківськ)
26 березня, 14:00
Чемпіонат України. Друга ліга. 22 тур
Маріуполь, стадіон "Західний"

Обидві команди вдало розпочали весняну частину чемпіонату. Прикарпатці вдома впевнено переграли новокаховську "Енергію", а маріупольці на виїзді здолали білоцерківський "Арсенал-Київщина" - 3:1. У турнірній таблиці франківці випереджають суперника на два очки. 

До речі, останній раз маріупольці перемагали вдома ще 26-го вересня, обігравши тоді запорізький "Металург", а програшна серія суперника налічує чотири поєдинки. Аналогічна статистика і в "Тепловик-Прикарпаття" - остання виїзна перемога здобута ще 8-го вересня.

У своїх інтерв'ю по завершенню суботньої домашньої гри Володимир Ковалюк, а також Ігор Худоб'як та Володмир Боришкевич акцентували увагу на тому, що до Маруполя їдуть віддати боржок за прикру поразку у першому колі. Пригадуєте, дебютний матч чемпіонату, 6 200 глядачів на трибунах "Руху", тотальна ігрова перевага франківців і 0:1 у підсумку. Зважаючи на те, яку гру франківці показали у першому матчі, можна з оптимізмом очікувати завтрашнього матчу. За зиму прикарпатці змінили не лише назву. Команда стала більш досвідченішою. Бочкур та Веприк гармонійно вписалися у колектив. У Маріуполі не буде Василя Француза, який отримав у суботу вилучення. Втрата суттєва, все-таки, Василь добре відіграв проти "Енергії". Але замінити є ким.

Матч відбудеться на стадіоні "Західний, який вміщає близько 3 000 глядачів. Був побудований у 2005-му році та реконструйований у 2009-му. На цій арені проходили матчі Чемпіонату Європи з футболу 2009 серед юнаків віком до 19 років.

Трайтурак Роман, sport.if.ua