«Прикарпаття-ЗСУ» - «Скорук». Анонс матчу 2-го туру другого етапу

«Прикарпаття-ЗСУ» - «Скорук». Анонс матчу 2-го туру другого етапу

У суботу, 15 квітня, на стадіоні "Рух" відбудеться гра 2-го туру чемпіонату VBET UA Перша у групі "Вибування". Івано-франківське "Прикарпаття-ЗСУ" прийматиме команду "Скорук" з Дніпропетровщини. За протоколом безпеки воєнного стану матч пройде без присутності глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 13:00 на YouTube-каналі ПФЛ.

Між собою зійдуться сусіди по турнірній таблиці - третя і четверта команди, які весняний етап чемпіонату розпочали з девятьма "золотими" очками. Восени "Прикарпаття" фінішувало п'ятим у групі "А", набравши 15 балів. А от 14 залікових пунктів "Скорука" - це лише сьома позиція в іншій групі "Б". 

Команда Олександра Степанова була активна в зимовий період: шість гравців пішло - сім прийшло. Цікаво, що розвантажили більшою мірою захист, а от підписали більше гравців у групу атаки. "Скорук" провів 10 спарингів, в яких здобув шість перемог і чотири рази зіграв внічию (м’ячі 27-9)

Другу частину сезону новачок Першої ліги розпочав з "сухої" перемоги над ще одним дебютантом - "Діназом" (3:0). Варто відзначити, що через обстріли частину домашніх матчів команда з Нікопольського району вимушена проводити то в Запоріжжі, то в Умані

Натомість івано-франківці минулого тижня у Горішніх Плавнях зіграли внічию з "Гірником-Спортом" (1:1). Перед першою в історії протистоянь зустріччю в Івано-Франківську "Скорук" випереджає "Прикарпаття" на два очки - 12 проти 10. Тож на вболівальників чекатиме традиційний в таких випадках "матч за 6 очок". 

Чемпіонат України. VBET UA Перша. Група "Вибування". 2 тур
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) - «Скорук» (Томаківка)

15 квітня 2023 року. Івано-Франківськ, стадіон "Рух" - 13:00
Арбітр: В.Запрутняк (Вінниця). Асистенти арбітра: С.Наскалов (Мукачево), В.Аврамчук (Київська обл.).
4-й арбітр: М.Липко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: В.Антимійчук (Чернівці).


Прикарпаття  - Скорук. Суперники у Першій лізі зустрінуться вперше. Безнічийна клубна рекордна серія Скорука триває 5 ігор: 3 перемоги та 2 поразки. Прикарпаття не перемагає в чемпіонаті впродовж 4-х ігор: по 2 нічиї та поразки. Пропускний серіал при карпатців триває 8 ігор – 16 голів, - зазначає офіційний сайт ПФЛ.

Цікаві факти:
50-й гол у Першій лізі може забити Станіслав Куліш (Скорук).
З початку чемпіонату тренери Прикарпаття та Скорука задіяли по 26 гравців.

Підопічні Степанова за грою у минулому турі сподобалися найбільше. Впевнена перемога над "Діназом" засвідчила, що "Скорук" має всі шанси за підсумками весняної частини сезону виграти групу. Як завжди солідно виглядав Богдан Шмигельський, а також варто відзначити новачка Олександра Мігунова. Безнічийна клубна рекордна серія "Скорука" триває у Першій лізі 5 ігор: 3 перемоги та 2 поразки, а на своєму полі 4 гри: 3 перемоги та поразка.

"Прикарпаття" хоч і змогло вирвати нічию проти "Гірника-Спорт", але підопічні Рипана відверто розчарували грою. Не було помітно за рахунок чого команда хоче перемагати. Якщо колектив із Івано-Франківська не зробить висновків з цього матчу, то у протистоянні з "Скоруком" сподіватися на позитивний результат не варто, - прогнозує UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 2:1. Обидві команди не приховують своїх "амбіційних" планів - виграти групу "Вибування". Отже, бій гарантовано!

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.