«Прикарпаття» зіграє ще один спаринг - 3 лютого з «Рухом»

«Прикарпаття» зіграє ще один спаринг - 3 лютого з «Рухом»

До раніше запланованих контрольних поєдинків "Прикарпаття" під час підготовки до весняної частини сезону додався ще один спаринг. Наступного понеділка, 3 лютого, суперником івано-франківської команди стане лідер Першої ліги - львівський "Рух", де зараз на перегляді перебуває фланговий півзахисник прикарпатців Богдан Оринчак. Цей матч відбудеться на полі майбутньої академії "рухівців" у Винниках. Початок о 14-й годині.

Нагадаємо, що 24 січня у першому контрольному матчі Команда рідного краю впевнено переграла своїх дублерів з "Прикарпаття" (U-19) - 8:1. Найближчої суботи на "Хет-трик Арені" підопічні Володимира Ковалюка зіграють з волочиським "Агробізнесом" (поч. 14:00). Після спарингу з "Рухом" всього через декілька днів "Прикарпаття" знову вирушить на Львівщину, де 7 лютого неподалік Моршина зустрінеться з друголіговим "Калушем" на стадіоні "Довге-Арена". А 12 лютого івано-франківці прийматимуть з молодіжну команду львівських "Карпат" (U-21).

КОНТРОЛЬНІ МАТЧІ:
24.01 "Прикарпаття" - "Прикарпаття" U-19 - 8:1
01.02 "Прикарпаття" - "Агробізнес" (14:00, "Хет-трик Арена")
03.02 "Прикарпаття" - "Рух" (14:00, Винники, заміська база)
07.02 "Прикарпаття" - "Калуш" (16:00, Моршин, стадіон "Довге-Арена")
12.02 "Прикарпаття" - "Карпати" U-21 ("Хет-трик Арена")

Відзначимо також, що з 10 по 23 лютого в Івано-Франківську пройде третій за ліком футбольний турнір "Кубок міського голови-2020", участь в якому візьмуть 6 або 8 команд, які виступають у Першій та Другій лігах ПФЛ.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.