Прикарпаття зіграло матч дружби з учасниками АТО

Прикарпаття зіграло матч дружби з учасниками АТО

Вчора 7 липня на свято Івана Хрестителя Івано-Франківська команда віддала шану захисникам України. "Прикарпаття" провело матч дружби з учасниками АТО з обласного центру.

Володимир Ковалюк зміг використати в цьому поєдинку всіх здорових гравців, які є в розташуванні клубу. Таким чином напередодні першого матчу сезону в рамках попереднього етапу Кубку України з білоцерківським "Арсеналом-Київщиною", який відбудеться 9 липня коуч прикарпатців дав нагоду всім новачкам та старожилам команди.

Не так важливо з яким рахунком закінчилася гра, адже окрім власне тренувальної складової цей поєдинок в першу чергу мав дуже важливу соціальну функцію, адже "Прикарпаття" зайвий раз підтвердило, що наш клуб стоїть на принципах патріотизму та відповідальності перед суспільством.

“Приємно відзначити, що на наше прохання, відгукнувся тренерський склад команди “Прикарпаття”, який підтримав нашу ідею провести такий матч, – каже один із керівників Обласної спілки учасників АТО – Андрій Долик. – Для більшості наших хлопців це непересічна подія – вони чи не вперше змогли зіграти на футбольному полі із гравцями професійної команди нашого міста, за яку вболівають. Це, мабуть, єдиний випадок, коли результат матчу не мав значення для обох команд. Хоч ми й програли, але дякуємо всім, хто долучився до матчу та підтримав наших хлопців, які чесно захищали нашу країну від агресії ворога”.

v

Фото Володимира Омома