Прикарпаття здобуває другу перемогу на Кубку Підгір'я

Прикарпаття здобуває другу перемогу на Кубку Підгір'я

Сьогодні 13 березня івано-франківське "Прикарпаття" провело свій поєдинок 2 туру "Кубку Підгір'я 2018".  Суперником підопічних Володимира Ковалюка був ФК "Козацький острів" з Тисменицького району. 

Аматорський колектив у складі якого виступає ряд досвідчених футболістів (наприклад Роман Мотуз та Роман Руснак) з самого початку зустрічі грав другим номером. Доволі довго професіоналам не вдавалося розхитати щільні оборонні редути суперника.

Так тривало до 39 хвилини матчу, коли Володимир Боришкевич реалізував пенальті, призначене в епізоді так би мовити "на розсуд арбітра".  А ще за дві хвилини Ігор Худобяк, обійшовши ледь не пів-команди суперника, змусив ще раз капітулювати стража воріт "острів'ян".

В другій половині зустрічі на поле у складі Команди Рідного Краю вийшли більш молоді гравці, якими вміло дерегував досвідчений Олег Веприк, що проводив свій перший поєдинок після пошкодження. Як результат ще чотири м'ячі опилися у воротах колективу з с. Чорнолізці Тисменецького району. Дубль на свій рахунок записав Роман Дитко, ще по разу відзначилися Богдан Оринчак та Роман Кузьмин.

Склад Прикарпаття: Вульчин, Ковальчук, Бочкур, Данищук, Яневич, Дербах, Януш, Боришкевич, Вацеба, Конкольняк, Худобяк

На заміну виходили: Сердюк, Борисевич, Борисевич, Прошак, Чиж, Француз, Геник, Бойко, Оринчак, Кузьмин, Веприк, Дитко

Голи: Боришкевич, 39 з пен.; Худобяк, 41; Оринчак, 50; Кузьмин, 76; Дитко, 71, 80.

Свій наступний поєдинок на "Кубку Підгір'я" прикарпатці проведуть в четвер 15 березня, суперник - один лідері чемпіонату Івано-Франківської області ФК "Карпати" з Брошнів-Осади.