«Прикарпаття» запланувало чотири контрольні матчі

«Прикарпаття» запланувало чотири контрольні матчі

У рамках підготовки до весняної частини сезону 2019/20 тренерський штаб "Прикарпаття" запланував провести чотири контрольні матчі під час першого і другого тренувальних зборів. Три з них Команда рідного краю зіграє на штучному полі "Хет-трик Арени" в рідному Івано-Франківську, а ще один спаринг відбудеться неподалік Моршина на стадіоні "Довге-Арена".

Зокрема, вже найближчої п'ятниці, 24 січня, підопічні Володимира Ковалюка зіграють зі своїми молодшими одноклубниками - командою дублерів "Прикарпаття" (U-19). Початок о 15-00. Наступної суботи, 1 лютого, "Прикарпаття" прийматиме суперника по Першій лізі - волочиський "Агробізнес" (поч. 14:00). Далі за планом - виїзд до Моршина, де 7 лютого івано-франківці зіграють з друголіговим "Калушем", а за кілька днів після цього - 12 лютого на "Хет-трик Арені" відбудеться ще один контрольний матч з молодіжним складом львівських "Карпат" (U-21).

КОНТРОЛЬНІ МАТЧІ:
24.01 "Прикарпаття" - "Прикарпаття" U-19 (15:00, "Хет-трик Арена")
01.02 "Прикарпаття" - "Агробізнес" (14:00, "Хет-трик Арена")
07.02 "Прикарпаття" - "Калуш" (Моршин, стадіон "Довге-Арена")
12.02 "Прикарпаття" - "Карпати" U-21 ("Хет-трик Арена")

Також нагадаємо, що з 10 по 23 лютого в Івано-Франківську пройде третій за ліком футбольний турнір "Кубок міського голови-2020", участь в якому візьмуть 6 або 8 команд, які виступають у Першій та Другій лігах ПФЛ.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.