«Прикарпаття» - «ВПК-Агро». Анонс матчу 7-го туру

«Прикарпаття» - «ВПК-Агро». Анонс матчу 7-го туру

У п'ятницю, 16 жовтня, у Першій лізі відбудеться черговий ігровий день чемпіонату. Через спалах COVID-19 "Альянс" поки перебуває на самоізоляції, а от ще один дебютант - "ВПК-Агро" вже перехворів і знову повернеться до гри. Команда з Дніпропетровщини гостюватиме в Івано-Франківську, де зіграє сусідом по турнірній таблиці - місцевим "Прикарпаттям".

Після доволі невдалого старту (виїзні поразки від "Оболоні" та "Вереса" із загальним рахунком 1:7) підопічні Руслана Мостового не програвали три наступні зустрічі. У меншості прикарпатці зуміли відстояти дві нічиїх у матчах з "Поліссям" і "Чорноморцем", а після мінімальної перемоги у Кременчуці над "Кременем" (1:0) залишили передостаннє місце, піднявшись на 12-у позицію у турнірці.

У "ВПК-Агро" на один заліковий бал менше, до того ж, гості з Шевченківки зіграли всього чотири гри і через коронавірус мають ще дві перенесені гри. Відзначимо, що після тріумфу у чемпіонаті України серед аматорів минулого сезону підопічні Сергія Соловйова виграли східну зону змагань Другої ліги, підвищившись у класі. У складі цієї команди є кілька гравців з досвідом виступів у змаганнях ПФЛ.

Дебютанти Першої ліги розпочали доволі непогано - нічия з "Волинню" (1:1), перемога над "Авангардом" (3:2) попри дві поразки від "Альянсу" (2:3) і "Гірника-Спорту" (0:3) - це поточне 13-е місце чемпіонату. А в Кубку України "ВПК-Агро" подолали два попередні етапи, перемігши у гостях друголіговий "Метал" (3:1) і вдома лише по пенальті "Кремінь" (2:2, пен. 4:2). 13 листопада на стадіоні "Метеор" пройде останній з незіграних матчів 1/16 фіналу, де суперником "аграріїв" стане представник УПЛ - донецький "Олімпік".

Сьогоднішні суперники раніше між собою не зустрічалися. У складі обох команд немає дискваліфікованих гравців. Матч на стадіоні "Рух" відбудеться без глядачів, однак запрошуємо вболівальників подивитися трансляцію на великому екрані і підтримати Команду рідного краю! Традиційна фан-зона вже звично діятиме на території Палацу Потоцьких (вул. Шпитальна, 3). Вхід безкоштовний.

Чемпіонат України. Перша ліга. 7 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «ВПК-Агро» (Шевченківка)

16 жовтня 2020 року. Івано-Франківськ, стадіон "Рух" - 16:00
Арбітр: О.Когут (Тернопіль). Асистенти арбітра: Ю.Суряк, Р.Якимик (обидва - Львів).
4-й арбітр: А.Романюк (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: М.Даневич (Київ).

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ

"Прикарпаття" - "ВПК-Агро". Команди-сусіди в турнірній таблиці - господарі-франківці на 12 місці, а гості з Шевченківки, що на Дніпропетровщині - на 13-ій. Правда провели на матч менше і взагалі щойно оклигують після спалаху COVID-19 у команді й переносу матчів. Франківці ж набирають ходу й інтригою матчою буде спроможність "ВПК-Агро" бодай здобути нічию, - пише UA-Футбол

Перший майже за три тижні матч проведе «ВПК-Агро» – амбітний дебютант дивізіону здолав «Авангард» на його полі, проте після того витримав вимушену паузу. Він їде в гості до «Прикарпаття», яке перебуває на підйомі. «Прорвало» підопічних Мостового – триматчева безпрограшна серія, 5 очок за цей час, а в минулому турі призупинили лідера – 1:1 з «Чорноморцем» вдома.

«ВПК-Агро» – клуб новий, у ПФЛ лише другий сезон – після здобуття чемпіонства України серед аматорів у 2019 році. Але вже має свої вагомі здобутки – і знайомиться з футбольною Україною. Це буде перший офіційний матч суперників, - зазначає офіційний сайт ПФЛ.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.