«Прикарпаття» - «Рух». Анонс матчу 6-го туру

«Прикарпаття» - «Рух». Анонс матчу 6-го туру

Обидві команди гратимуть з особливим завзяттям - нагадаємо, вони достроково припинили виступи в Кубку України. "Прикарпаття" програло "Минаю" на Закарпатті, а "Рух" - "Черкащині-Академії" в Черкаській області. Поразка від суперників із нижчих за статусом ліг є поганою ознакою. Тим більше, що й у чемпіонаті суперники йдуть не дуже вдало, за очками знаходячись ближче до аутсайдерів.

Отож сумніватися у надзвичайному налаштуванні на цей матч його учасників не випадає. "Прикарпаття" провело вже три домашніх матчі, але до цих пір не набрало жодного очка. "Рух", натомість, ще не вигравав у гостях. Команди ще не перетиналися у Першій лізі, зате в Другій зіграли одне з одним два матчі. Цікава деталь: обидва з мінімальним рахунком виграв "Рух".

Цікавий факт
"Рух" відразу 4 м’ячі пропустив зі стандартів - найбільше разом із "Зіркою" та "Коброю".

Прес-служба ПФЛ

Чемпіонат України. Перша ліга. 6 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Рух» (Винники)

26 серпня 2018 року. Івано-Франківськ. Стадіон «Рух» - 18:30
Арбітр: В.Запрутняк (Ужгород). Асистенти арбітра: І.Рибченко (Запоріжжя), Я.Поважний (Харків).
4-й арбітр: М.Липко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: Г.Бич (Київ).

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Обидві команди не в найкращому настрої підходять до прийдешньої гри. В чемпіонаті ці колективи мають у своєму активі лише по одній перемозі, а на цьому тижні ще припинили свої виступи у Кубку України. Якщо "Рух" поступився на виїзді "Черкащині-Академії" (1:3), то "Прикарпаття" пропустило в наступний раунд амбітний "Минай" (1:3). В турнірній таблиці команди є сусідами, а розділяє їх лише один пункт, тому звітна гра буде свого роду із розряду за "шість очок".

У складі суперників варто виділити братів-близнюків Баранців, Григорія та Бориса, які свого часу провели пів сезону за івано-франківський "Спартак" (2005 р.), а також виступали за львівські "Карпати", "Газовик-Скалу", ФК "Львів", "Оболонь", тернопільску "Ниву" та "Зірку". Цього міжсезоння команда поповнилась рядом новачків, серед яких екс-гравець аматорського "Тепловика" (Івано-Франківськ), ПФК "Суми" та донецького "Олімпіка" - Іван Брікнер.

Історія протистоянь між цими командами налічує чотири поєдинки. Двічі суперники зустрічались у сезоні 2016/17 Другої ліги. У першому колі франківський "Тепловик" мінімально поступився вдома 0:1, коли винниківці перемогли завдяки автоголу Ігора Худобяка. У 32-му турі франківська команда вже гостювала у Винниках і знову долю матчу вирішив один гол, забитий Борисом Баранцем - 1:0.

Ще два матчі носили статус товариських. 7 лютого 2017 року "зелено-жовті" на стадіоні ім. Б.Маркевича програли 1:2. Остання зустріч команд відбулась вже у липні цього року. І знову "Прикарпаттю" на виїзді не вдалось перемогти - ті ж самі 1:2.

Sport.if.ua

ПЕРЕДМАТЧЕВА ПРОГРАМКА