«Прикарпаття» - «Оболонь Бровар». Анонс матчу 14-го туру

«Прикарпаття» - «Оболонь Бровар». Анонс матчу 14-го туру

Програму чергового ігрового вікенду Першої ліги закриє поєдинок в Івано-Франківську. У неділю, 21 жовтня, "Прикарпаття" прийматиме київську команду "Оболонь Бровар". Зустріч суто домашньої команди проти контратакуючої, яка левову частку очок набирає на виїзді.

Останні домашні ігри підопічні Володимира Ковалюка проводять досить потужно, завдяки чому, власне, і тримаються в десятці кращих. Десять з 14 набраних балів івано-франківці зуміли здобути на рідному стадіоні "Рух". Натомість, "Оболонь-Бровар" пристойно виступає як раз в гостях. "Пивовари" ж в минулому турі забили на домашній арені, хоча до цього два матчі поспіль мовчали. Зате на виїзді підопічні Сергія Ковальця оформили 77% своїх голів.

Наразі кияни перебувають на 7-му місці у турнірній таблиці, тоді як франківці з 14-ма очками вже десяті. Відстань між командами складає п'ять очок. В попередньому турі "Прикарпаття" на останніх хвилинах мінімально програло на виїзді лідеру чемпіонату -  СК "Дніпро-1" (1:2), а столична команда вдома розійшлася миром з "Інгульцем" (1:1). Між собою суперники зійдуться вперше в офіційному матчі.

Одразу три гравці пропустять недільний поєдинок 14-го туру через дискваліфікацію. У господарів це два захисники - Василь Француз і Микола Квасний, а у "пивоварів" не зіграє півзахисник Володимир Ткач. Запрошуємо всіх вболівальників Команди рідного краю на стадіон та як завжди палко підтримувати наших гравців на шляху до перемоги. Тільки разом ми зможемо здобути необхідний результат!

Чемпіонат України. Перша ліга. 14 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Оболонь Бровар» (Київ)

21 жовтня 2018 року. Івано-Франківськ. Стадіон "Рух" - 16:00.
Арбітр: Д.Резніков (Кам'янське). Асистенти арбітра: М.Юхименко (Луцьк), А.Приймачук (Рівне).
4-й арбітр: А.Романюк (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: М.Левко (Чернівці).