«Прикарпаття» - «Оболонь Бровар» - 0:2. Післямова

«Прикарпаття» - «Оболонь Бровар» - 0:2. Післямова

Після домашньої поразки від ФК "Оболонь Бровар" у рамках 7-го туру Чемпіонату України серед команд Першої ліги (0:2) своїми враженнями від гри поділиоися наставники обох команд - Володимир Ковалюк ("Прикарпаття") і Сергій Ковалець ("Оболонь Бровар"), а також автор першого забитого м'яча Євген Єфремов.

Сергій КОВАЛЕЦЬ, головний тренер "Оболонь-Бровара":
– Сьогодні був хороший матч. Ми грали з патріотичною командою, гравці якої представляють прикарпатський край. В якійсь мірі гра була рівною. Були в першому таймі моменти як біля воріт однієї команди, так і біля іншої. У другому таймі в нас спрацювали заміни. Перемога – є перемога. Ми грали з бійцівською командою, і тому вона – цінна.

Володимир КОВАЛЮК, головний тренер "Прикарпаття":
– Якщо взяти перший тайм, то по грі можна було б сказати, що ми мали би не програти. Сталося те, що сталося, але прикро програвати. Петрові Ковальчуку стало погано, тому були змушені робити заміну. А через цю заміну в другому таймі у нас все поламалося. В першому таймі контролювали гру й мали моменти, а в другому таймі розпочався зовсім інший футбол. Плюс пропустили такий необов’язковий гол. А потім ще один. Крім того я не зрозумів дій Оринчака: команда програє 0:2, а він вистрибує і грає рукою в мяч. Як наслідок – червона картка. Немає слів… Хоча при такому рахунку вже важко було врятуватися, але Оринчак, по суті, підвів команду. Хочу привітати “Оболонь”. Мені сподобалося в цій грі, що суперники нікуди не спішили. Вони грали тактично правильно, організовано оборонялися та чекали моменту, коли ми помилимося. От вони і реалізували свої моменти, а ми ні.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.