«Прикарпаття» - «Оболонь». Анонс матчу 17-го туру

«Прикарпаття» - «Оболонь». Анонс матчу 17-го туру

Після зимової перерви у Перші лізі нарешті пройде календарний 17-й тур, який, щоправда, буде неповноцінним. Через спалах COVID-19 в таборі "Авангарду" їхній поєдинок з "Кременем" перенесено на пізніше. Натомість решта сім матчів заплановані на 19-20 березня. Зокрема, і гра в Івано-Франківську, де сьогодні о 16-й годині "Прикарпаття" прийматиме столичну "Оболонь". Цей матч відбудеться на стадіоні "Рух" без глядачів.

Це буде перший поєдинок у 2021 році на рідній арені для "зелено-жовтих". Нагадаємо, що у березні за календарем у франківців ще два домашні матчі - з "Вересом" (26.03) і "Поліссям" (31.03). Тож господарі на кожну гру налаштовуються доволі серйозно, щоб набрати якомога більше залікових балів і поправити своє турнірне становище. Поки "Прикарпаття" з 13 набраними очками йде на 14-му місці, а "Оболонь" - наразі восьма у чемпіонаті, здобувши 23 бали.

На старті цього сезону як раз у визній грі проти "пивоварів" Руслан Мостовий дебютував на посаді головного тренера, і "перший млинець" видався глевким - поразка з рахунком 1:4. Це буде вже шосте протистояння суперників у новітній історії, і перевага тут на боці киян: 4 перемоги та 1 нічия (м'ячі 6-13). Тож івано-франківці намагатимуться поправити цю невтішну статистику і нарешті здолати доволі незручного для себе суперника. 

Чемпіонат України. Перша ліга. 17 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Оболонь» (Київ) 

19 березня 2021 року. Івано-Франківськ, стадіон "Рух" - 16:00
Арбітр: В.Запрутняк (Ужгород). Асистенти арбітра: С.Наскалов (Мукачеве), Ю.Вашкевич (Чернігів).
4-й арбітр: Ю.Синишин (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: Б.Трач (Тернопіль).

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ

  • 14-та команда проти восьмої, розділяє їх 10 очок
  • обидві команди провели по одному матчу, зігравши внічию («Прикарпаття» – 1:1 на Полтавщині з «Гірником-Спорт», а «Оболонь» – 0:0 із «ВПК-Агро» вдома)
  • матч киян проти «Вереса» перенесли через снігопад на пізніший термін
  • разом із краматорцями «Прикарпаття» розділяє звання найменш результативної команди – по 10 голів
  • за три сезони протистоянь «Прикарпаття» ще не обігрувало цього суперника:
  • у складі киян грає найбільш віковий голеадор чемпіонату – Олександр Батальський забив м’яч у віці 34 років і 18 днів (загалом у нього 6 голів у поточному турнірі)

"Прикарпаття" - "Оболонь". Нещодавно підопічні Мостового не змогли обіграти "Гірник-Спорт", та й не заслуговували цього за грою. "Оболонь" почала рік нульовою нічиєю із "ВПК-Агро", що став міцнішим, а потім втратили шанс провести останній домашній матч при глядачах на найближчі три тижні як мінімум проти "Вереса", через негоду. Відсиділи свою дискваліфікацію головні форварди обох команд - Роман Барчук (2 голи) у господарів та Олександр Батальський (6 м'ячів) у "пивоварів", - зазначає UA-Футбол.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.