Прикарпаття - Кристал. Технічна перемога івано-франківців

Прикарпаття - Кристал. Технічна перемога івано-франківців

Матч 29 туру Чемпіонату України з футболу серед команд 2 Ліги між командами "Тепловик-Прикарпаття"  - "Кристал"  не відбудеться у зв'язку зі зняттям херсонської команди зі змагань рішенням Ради ліг від 10.04.2017.

Івано-Франківцям в цьому поєдинку зараховано технічну перемогу. Таким чином підопічні Володимира Ковалюка мають в своєму активі 40 залікових балів.  Та у турнірній таблиці вийшли на 8 місце, обійшовши "Енергію" з Нової Каховки та свого наступого суперника горностаївський "Мир", який вже зіграв свій матч 29 туру, поступившись "Арсеналу-Київщина" з рахунком 3:1.

Нагадаємо, що з 4 травня триває флешмоб на підтримку івано-франківського клубу "Я люблю Прикарпаття". А сьогодні 8 травня в рамках соціальної акції "Зіркові уроки футболу"яка реалізується спільно з ПФЛ України  гравці та тренери команди проведуть тренування для дітей ЗОШ с. Угорники Коломийського р.-ну Івано-Франківської області, а також вручать юним спортсменам подарунки від партнерів проекту: ТМ JAKO, ТМ Живчик, ТМ Школярик та ТМ Gera.