«Прикарпаття» - «Карпати». Анонс матчу 13-го туру

«Прикарпаття» - «Карпати». Анонс матчу 13-го туру

У неділю, 20 листопада, будуть зіграні одразу п'ять поєдинків 13-го туру чемпіонату VBET UA Перша. Зокрема, на стадіоні "Рух" відбудеться чергове західноукраїнське дербі: івано-франківське "Прикарпаття" прийматиме львівські "Карпати". За протоколом безпеки воєнного стану матч пройде без присутності глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 13:00 на YouTube-каналі ПФЛ.

У групі А триває відчайдушна боротьба за четверту путівку до "чемпіонської вісімки", яка навесні змагатиметься за вихід в УПЛ. "Полісся", "Епіцентр" і "Карпати" вже підраховують свої "золоті очки" у наступному етапі, куди прагнуть пробитися "Нива" і "Прикарпаття". Тиждень тому тернополяни вдома зіграли внічию, однак своїм шансом обійти конкурента "зелено-жовті" не скористалися: результативна нічия на виїзді з "Діназом" (2:2).

Цієї суботи "Нива" знову розійшлася миром з "Епіцентром" (0:0), відтак знову в "Прикарпаття" є можливість повернутися на четверте місце. Для цього потрібно вдома перемагати "Карпати". Минулого тижня львів'яни зазнали третьої поразки у сезоні, вдруге поступившись "Епіцентру" (0:1). І це після трьох поспіль перемог, які гарантували "зелено-білим" участь у чемпіонському раунді.

Цікаво, що у новітній історії "Прикарпаття" зіграє з "Карпатами" лише свій другий офіційний матч. Адже нинішній футбольний клуб зі Львова заснували 14 жовтня 2020 року з метою продовження традицій команди "Карпати" (Львів), яка була розформована у 2021-му. За два роки "зелено-білі" під керівництвом Андрія Тлумака подолали шлях від аматорів до Першої ліги ПФЛ.

У першому колі львів'яни зуміли здобути мінімальну вольову перемогу 2:1. Пропустивши на 19-й хвилині з пенальті від Цюцюри ще до перерви господарі відновили рівновагу після дального удару Рябова і прикрого рикошету від капітана гостей - 1:1. Після перерви Тарануха з другої спроби таки переграв Герича і приніс непрості три очки "зелено-білим".

А от офіційний сайт ПФЛ подає статистику очних зустрічей команд з Івано-Франківська та Львова за часи незалежності України, плюсуючи до загальних цифр виступи старого "Прикарпаття" (1981-2003), "Спартака" (2003-2007) і оновленого у 2016-му році МФК "Прикарпаття". Загалом з 1994-го року географічні сусіди і принципові суперники зіграли 18 матчів: 8 перемог львів'ян, 5 нічиїх, 5 разів вигравали прикарпатці (різниця м’ячів 21-14).

Чемпіонат України. VBET UA Перша. 13 тур
«Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ) - «Карпати» (Львів)

20 листопада 2022 року. Івано-Франківськ, стадіон "Рух" - 13:00
Арбітр: Д.Кривушкін (Харків). Асистенти арбітра: С.Дарійчук (Чернівецька обл.), О.Лапицький (Київ)
4-й арбітр: М.Липко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: М.Левко (Чернівці).


Прикарпаття - Карпати. Програшна серія Прикарпаття в матчах з Карпатами триває у Першій лізі 3 гри. Прикарпатці у Першій лізі більше одного гола за матч Карпатам не забивають. У минулому турі підопічні Рипана зіграли внічию 2:2 в Демидові з Діназом. Карпати зазнали мінімальної поразки від Епіцентру на Хмельниччині. Пропускна гостьова серія Карпат у Першій лізі продовжується 5 ігор – 6 голів, - зазначає офіційний сайт ПФЛ.

Прогноз FootBoom: 1:1. У франківців зараз кожен матч, як фінальний. Боротьба за топ-четвірку триває. 

Підопічні Олега Рипана продовжують боротися за топ-4. У матчі з "Карпатами" господарі мають набирати очки, якщо хочуть зберегти шанси на чемпіонський раунд. Проте, львів'яни - незручний суперник для іванофранківців. Програшна серія "Прикарпаття" в матчах з "Карпатами" триває у Першій лізі три гри. Відзначимо, що на виїзді підопічні Тлумака пропускають п'ять ігор поспіль - шість голів. Чи зможе друга команда групи реабілітуватися за поразку у протистоянні з "Епіцентром"? - анонсує UA-Футбол.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.