«Прикарпаття» - «Гірник-Спорт» - 1:2. Післямова

«Прикарпаття» - «Гірник-Спорт» - 1:2. Післямова

Календарний 2020-ий рік Команда рідного краю завершила мінімальною домашньою поразкою (1:2), пішовши на зимову перерву на 14-му місці. Своїми враженнями від матчу 16-го туру Першої ліги поділилися головні тренери обох команд Ігор Жабченко ("Гірник-Спорт") і Руслан Мостовий ("Прикарпаття").

Ігор ЖАБЧЕНКО, головний тренер "Гірник-Спорту":
- Важкий матч. Багато емоцій. На такому полі, напевно, іншої гри бути не може. Тільки боротьба, якісь вертикальні передачі... Хто більше характер проявив - той і виграв. Невдачі, які у нас були, потрібно було поламати це. Ми задоволені, що відвезли три очки. Старалися. За чотири доби проїхали 3 тисячі кілометрів. Спочатку - Рівне, потім в Івано-Франківськ. Вдячний хлопцям, що вони витримали це. Непроста гра була для них.

Руслан МОСТОВИЙ, головний тренер "Прикарпаття":
- Програвати такі матчі, думаю, для нашої команди неправильно. Будемо робити висновки і рухатися далі, будемо працювати. Пропущені голи - наслідок помилок. У цьому матчі були індивідуальні помилки. У нас були непогані моменти, але ми програли 1:2. У більшості матчів у нас були саме індивідуальні помилки. Ми в кожному матчі недобрали очки. Але зараз наша майстерність на такому рівні. Потрібно формувати колектив, ставити гру. 

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.