«Прикарпаття» - «Брага». Анонс міжнародного матчу

«Прикарпаття» - «Брага». Анонс міжнародного матчу

Повернення "Прикарпаття" до Першої ліги викликало чималий інтерес шанувальників футболу. За відвідуваністю домашніх матчів Івано-Франківськ йде другим після Харкова. Незважаючи на дощову погоду, останні поєдинки з лідерами чемпіонату зібрали на трибунах стадіону "Рух" понад чотири тисячі вболівальників. Однак рекорд 4 350 глядачів, встановлений у грі з "Металістом 1925", сьогодні точно буде побитий! Адже приїзд представників португальської "Браги" на міжнародний товариський матч вже викликав чималий інтерес на Прикарпатті.

Зрозуміло, що до Івано-Франківська португальці прилетіли не тим складом, який в останні роки грав у Лізі Європи проти українських "Шахтаря" чи "Зорі". Втім, один з учасників історичного для "Браги" фіналу ЛЄ 2010/11 Куштодіу - нині один з тренерів португальської команди, яка сьогодні протистоятиме "Прикарпаттю". Кольори "канонірів" захищатимуть здебільшого молоді футболісти віком 20-22 років, серед яких є чотири гравці, які цього сезону виступали за "основу". А ще троє вихованців футбольної Академії "Браги", котра є однією з найуспішніших у Європі, у складі збірної U-20 вирушили на чемпіонат світу, який нині стартує у Польщі.

Відзначимо, що серед молодих гравців, які виступали у Сегунді та чемпіонаті Португалії U-23, є кілька легіонерів з п'яти країн. В основному, це футболісти атакувальної ланки - бразильці Еліас і Деніссон, французи Макута і Креспо, Андре Рібейру з швейцарським паспортом, а також два представники екзотичних для нас країн - Родрігу Ліма (Кабо-Верде) та Альваро (Гвінея-Біссау). Яку роль вони відіграють у команді Руї Сантуша - дізнаємось сьогодні ввечері...

Для "Прикарпаття", яке раніше з-поміж інших команд Першої ліги завершило чемпіонат, товариський матч з португальцями "Брагою" стане сьомим міжнародним в історії Команди рідного краю. До цього підопічні Володимира Ковалюка провели шість контрольних поєдинків проти представників Білорусі, Швейцарії, Казахстану та Норвегії, і всі вони відбувалися під час підготовки до весняної частини сезону. Тож сьогоднішня гра команд з міст-побратимів Івано-Франківська і Браги стане своєрідним подарунком для прикарпатських вболівальників за їхню підтримку впродовж сезону! Сам матч розпочнеться о 19:00, а перед цим, з 18-ї години на стадіоні "Рух" буде концерт Ірини Федишин.

Міжнародний товариський матч
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Брага» (Португалія)
23 травня 2019 року. Івано-Франківськ, стадіон "Рух" - 19:00

Арбітр матчу - Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).
Асистенти арбітра -  Ігор Дебенко, Юрій Синишин (обидва - Івано-Франківськ).
4-й арбітр -  Іван Салаш (Івано-Франківськ).

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ