«Полтава» - «Прикарпаття-ЗСУ». Анонс матчу 3-го туру другого етапу

«Полтава» - «Прикарпаття-ЗСУ». Анонс матчу 3-го туру другого етапу

У суботу, 22 квітня, на стадіоні "Молодіжний" у Полтаві відбудеться гра 3-го туру чемпіонату VBET UA Перша у групі "Вибування". Однойменний міський клуб "Полтава" прийматиме івано-франківське "Прикарпаття-ЗСУ". За протоколом безпеки воєнного стану матч пройде без присутності глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 13:30 на YouTube-каналі ПФЛ.

Знову, як і в попередньому турі, між собою зійдуться сусіди по турнірній таблиці - п'ята і шоста команди, які весняний етап чемпіонату розпочали з 9 і 8 "золотими" очками відповідно. Восени суперники зуміли набрати по 15 очок, так і не потрапивши до четвірки кращих. У групі "А" "Прикарпаття" фінішувало на п'ятій сходинці, а СК "Полтава" посіла шосте місце в іншій групі "Б". 

СК "Полтава" - новачок Першої ліги, якому поки що важко конкурувати з фаворитами турніру, проте у втішному турнірі до снаги боротися за вищі місця. Полтавська команда зробила точкові зміни у зимову перерву, зігравши 9 контрольних матчів: 4 перемоги, 1 нічия, 4 поразки (м’ячі -17:15). Навесні підопічні Володимира Сисенка вдома програли "Буковині" (1:2), а вже за тиждень завдяки хет-трику Дмитра Щербака на виїзді здолали ФСК "Маріуполь" (4:2).

Натомість "Прикарпаття" весняну частину сезону розпочало з двох поспіль нічиїх. У Горішніх Плавнях з "Гірником-Спортом" пропустили першими, але відігралися (1:1). А минулої суботи вдома зі "Скоруком" вже дозволили супернику зрівняти рахунок (1:1). Перед першою в історії протистоянь грою в Полтаві у суперників по 11 залікових балів. Тож на вболівальників знову очікує "матч за шість очок"

Чемпіонат України. VBET UA Перша. Група "Вибування". 3 тур
СК «Полтава» (Полтава) - «Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) 

22 квітня 2023 року. Полтава, стадіон "Молодіжний" - 13:30
Арбітр: Д.Кубряк (Одеса). Асистенти арбітра: А.Ялов, П.Почепецький (обидва - Дніпро).
4-й арбітр: О.Матяш (Полтава). Спостерігач арбітражу: М.Родіоненко (Київська обл.).


Полтава - Прикарпаття. Суперники у Першій лізі зустрінуться вперше. Прикарпаття не перемагає в чемпіонаті впродовж 5-ти ігор: 3 нічиї та 2 поразки. Пропускний серіал прикарпатців триває 9 ігор – 17 голів. Полтава обходиться без нічиїх у Першій лізі впродовж рекордних для клубу 7-ми ігор: 3 перемоги та 4 поразки, - анонсує офіційний сайт ПФЛ.

Цікаві факти:
Прикарпаття може 120-й раз зіграти внічию у Першій лізі.
В поточному чемпіонаті воротар Полтави Ян Вічний виступає без замін.
Вадиму Підлепичу  (Полтава)  у день гри виповниться 24 роки, а Володимиру Рудюку (Прикарпаття) - 23.

Повернення капітана Щербака позитивно вплинуло на гру полтавського колективу. Дмитро відзначився хет-триком. Знову проявила себе грізна зв'язка Щербак-Стрельцов. "Полтава" обходиться без нічиїх у Першій лізі впродовж рекордних для клубу 7-ми ігор: 3 перемоги та 4 поразки. Підопічні Рипана відверто розчаровують своєю грою. "Прикарпаття" двічі зіграло внічию, але на перемогу аж ніяк не награло. З позиційним футболом в Івано-Франківського колективу суттєві проблеми. У випадку перемоги в очному протистоянні "Полтава" може наблизитися до ТОП-3, - зазначає UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 1:0. Франківці розпочали весну з двох нічиїх, а востаннє перемагали ще 4 листопада минулого року (2:1 над "Буковиною"). А тут іще сусіди по турнірній таблиці в суперниках...

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.