Перша ліга U-19: «Прикарпаття» розгромило «Буковину» - 4:1

Перша ліга U-19: «Прикарпаття» розгромило «Буковину» - 4:1

У звітному турі "Прикарпаття" вдома помірялось силами з однолітками з чернівецької "Буковини". Команда Сергія Пташника після стартової звитяги над земляками з "Ніки" (2:1), прагнула продовжити приємну для себе серію. Щодо гостей, то у 1-му турі чернівчани вдома поступились "Адреналіну" (2:3), тож до Івано-Франківська вирушали за заліковими пунктами.

Обидва супернкии доволі довго "притирались" один до дного, особливо не оголяючи тили, та справжня буря над франківською "Гіркою" пронеслась на екваторі першого тайму. Спочатку Ілля Руденко з вигідної позиції не зумів влучити у ближній кут воріт, а за кілька миттєвостей господарі повели у рахунку. Максим Грушецький відгукнувся на довгий пас із глибини поля, і, уникнувши положення поза грою, без особливих труднощів переграв голкіпера в очній дуелі - 1:0.

Минуло десять хвилин і  госопдарям вдалось подвоїти рахунок на табло. Цього разу міні-шедевром франківських вболівальників потішив Владислав Семотюк. Юний півзахисник продемонстрував холоднокровний і заразом видовищний дриблінг і, почергово обігравши чотирьох (!) оборонців, більярдним ударом відправив "круглого" в самісіньку "шістку" буковинських воріт - 2:0. Гостям, які не опустили руки і продовжували шукати своє щастя в атаці, ще до перерви вдалось сквитати один м'яч. Постарався Владислав Ватаманюк, що з "позначки" переграв голкіпера франківців Романа Сердюка. За мінімальної переваги господарів суперники пішли на відпочинок.

В дебюті тайму суперники обмінялись гострими випадами. З ударом Юрія Радульського впритул впорався голкіпер, а в атаці у відповідь франківців від неприємностей врятували стійка. Все ж команді Сергія Пташника вдалось втілити територіальну перевагу у перевагу на табло. Гол в активі одного з найктивніших на полі Владислава Семотюка. Цього разу Влад не менш ефектним ударом з-за меж карної оформив дубль. В доданий арбітром час Андрій Хома реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером і встановив остаточні 4:1 на користь "Прикарпаття".

Чемпіонат України U-19. Перша ліга. Група 1
"Прикарпаття" (Івано-Франківськ) - "Буковина" (Чернівці) - 4:1 (2:1)
Голи: Грушецький (20), Семотюк (33, 60), Хома (90+3) - Ватаманюк (38, пен.)

Прикарпаття: Сердюк, Василів, Грушецький (Остапчук, 46), Семотюк, Хома (Дюг, 90+3), Руденко, Радульський, Павлюк, Н. Лесів, Феліпович (Лабич, 46), Крижанівський.
Буковина: Генцар, Букатар (Урсуляк, 86), Жижиян, Ягнич, Андрієць (Дячук, 65), Полівцев (Урсу, 76), Мангер (Придрик, 65), А. Рябий, Д. Рябий, Квасниця, Ватаманюк.
Попередження: Павлюк (77) - Жижиян (26).

Чемпіонат України U-19. Перша ліга. Група 1
1 тур - 11 вересня (середа)
"Поділля" Хмельницький - "Нива" Вінниця - 3:4
"Ніка" Івано-Франківськ - "Прикарпаття" Івано-Франківськ - 1:2
"Буковина" Чернівці - "Адреналін" Луцьк - 2:3
"Динамо" Львів - "Гірник Новояворівськ - 2:

2 тур - 18 вересня (середа)
"Прикарпаття" Івано-Франківськ - "Буковина" Чернівці - 4:1
"Поділля" Хмельницький - "Ніка" - 1:1
"Нива" Вінниця - "Гірник" Новояворівськ - 1:2
матч "Адреналін" Луцьк - "Динамо" Львів відбудеться 30 жовтня

Після звітного туру "Прикарпаття" очолило турнірну таблицю групи 1, здобувши дві перемоги у двох стартових матчах.

Становище команд Першої ліги U-19 (група 1) після 2-го туру:
1. "Прикарпаття" Ів.-Франківськ - 6 очок (2 матчі, різниця м'ячів - 6:2);
2. "Динамо" Львів - 3 (1, 2:0);
3. "Адреналін" Луцьк - 3 (1, 3:2);
4. "Нива" Вінниця - 3 (2, 5:5);
5. "Гірник" Новояворівськ - 3 (2, 2:3);
6. "Поділля" Хмельницький - 1 (2, 4:5);
7. "Ніка" Ів.-Франківськ - 1 (2, 2:3);
8. "Буковина" Чернівці - 0 (2, 3:7).

Наступний тур пройде 25-го вересня. Саме цього дня "Прикараття" вирушить в гості до львівського "Динамо", а "Ніка" вдома прийматиме вінницьку "Ниву".

За інформацією Sport.if.ua

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.