Перша ліга. 30 тур. «Авангард-СК Краматорськ» - «Прикарпаття» - 3:1

Перша ліга. 30 тур. «Авангард-СК Краматорськ» - «Прикарпаття» - 3:1

Це був поєдинок сусідів по турнірній таблиці, в якому "Авангард" в разі перемоги міг випередити "Прикарпаття" за набраними очками. Програшна серія команди з Краматорська триває три гри, а гольова серія – сім ігор (10 м’ячів). Цікаво, що в запасі у гостей було всього три гравці.

Першим забив "Авангард". На 11-й хвилині після навісу з кутового від Трояновського Бородай випередив Новака і відправив м’яч у ворота – 0:1. Під завісу тайму господарі реалізували свою ігрову перевагу і забили вдруге. Кутовий розіграли, Хома навісив, і Бородай ударом головою відправив м’яч у ворота. 2:0 – і команди вирушили на перерву.

У другому таймі господарі продовжили гнути свою лінію і на 64-й хвилині збільшили перевагу. На правому фланзі Гунічев обікрав Француза, увірвався в штрафну і пробив голкіпера. 3:0 і другий м’яч у сезоні 17-річного гравця. Через пару хвилин гості один м’яч відіграли, коли Цюцюра скористався передачею Семотюка і з рикошетом від захисника "Авангарду" зумів забити – 3:1.

Man of the match: Олег Бородай (Авангард)
Чергова якісна гра від досвідченого гравця. Дубль у ворота суперника тому підтвердження.

Sport Arena

Чемпіонат України. Перша ліга. 30 тур
«Авангард-СК Краматорськ» - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - 3:1 (2:0)
Голи:
Бородай (11, 45), Гунічев (64) - Цюцюра (68).

Авангард: Якубенко, Бородай, Зубков, Трояновський, Писко (Лєсунов, 90), Підручний (Толочко, 58), Гунічев, Куканов (Чебаненко, 46; Гутті, 85), Скотаренко, Сухаров (Козлов, 69), Похитайло. 
Прикарпаття: Новак, Пастух, Француз, Пархуць, Кохман (Вацеба, 63), Кузьмин, Воробчак, Дитко, Семотюк, Хома, Цюцюра (Сад, 77).
Попередження: Підручний (7), Писко (75).

12 червня 2021 року. 17:30. Краматорськ, стадіон "Авангард". 500 глядачів. +21 С
Арбітр: Є.Цибулько (Черкаська обл.). Асистенти арбітра: А.Семенов (Дніпро), С.Наскалов (Мукачево).
4-й арбітр: Д.Каморніков (Донецька обл.). Спостерігач арбітражу: О.Матяш (Полтава).

Між "Авангард-СК Краматорськ" і "Прикарпаттям" було всього одне очко розриву. Господарі, в разі перемоги, обійшли б конкурента, а тому їм було за що боротися в останньому турі. Адже одна справа закінчити сезон 14-ми, і зовсім інша - на 12-му місці.

Ще в першому таймі футболісти "Авангард-СК Краматорськ" впоралися з місією, забивши відразу після стартового свистка і незадовго до перерви. Обидва рази героєм епізоду був центрбек Бородай. Свої моменти були і у гостей, однак погана реалізація і поперечка не дозволили їм відзначитися.

У другому таймі команди обмінялися забитими. Спочатку відзначився юний Єгор Гунічев, після чого Цюцюра швидко відповів. Підсумковий рахунок - 3:1. "Авангард-СК Краматорськ" випереджає "Прикарпаття" в турнірній таблиці.

UA-Футбол

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.