Перша ліга. 13 тур. «Прикарпаття» - «Агробізнес» - 0:0

Перша ліга. 13 тур. «Прикарпаття» - «Агробізнес» - 0:0

Безвиграшна серія "Агробізнесу" в Першій лізі триває дев’ять матчів з 13 серпня: чотири нічиї та п’ять поразок. На полях суперників команда з Волочиська з п’ятого червня не перемагає протягом шести ігор: нічия і п’ять поразок. "Прикарпаття" у  двох попередніх домашніх матчах чемпіонату не перемагало: нічия і поразка. Ось така турнірна мотивація у команд, яких розділяло шість рядків таблиці і відразу сім очок.

У першому таймі було багато боротьби, але без загострення попереду. "Агробізнес" володів ініціативою. Варто відзначити удар Черненка, який парирував Новак. У господарів м’яч не тримався, було багато помилок у простих ситуаціях. Тож перший тайм завершився без голів.

На 53-й хвилині небезпечно пробивав Вербний, але м’яч з рикошетом пролетів повз ворота. На жаль, у другому таймі глядачі продовжували відверто нудьгувати. Рахунок на табло відповідає перебігу матчу. На 66-й хвилині перший момент в матчі створили господарі. Воробчак на швидкості увірвався в штрафну і після його удару м’яч з рикошетом влучив у поперечину. На 82-й хвилині після подачі зі штрафного пробивав Курило, але його удар потягнув Новак. Забити команди так і не змогли – 0:0.

"Агробізнес" у чемпіонаті не виграє вже десять матчів поспіль, а "Прикарпаття" теж зараз пригальмовує.

Man of the match: Андрій Новак (Прикарпаття)
Досвідчений воротар показав свій високий рівень. Завдяки сейвам Новака "Прикарпаття" змогло досягти позитивного результату.

Sport Arena

Чемпіонат України. Перша ліга. 13 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Агробізнес» (Волочиськ) - 0:0 (0:0)

Прикарпаття: Новак, Пастух (Писко, 60), Матушевський, Лень, Квасний, Воробчак, Толочко (Геник, 56), Сондей (Кузьмин, 46), Цюцюра (Хома, 80), Волошинович (Сікач, 84), Барчук. 
Агробізнес: Мозіль, Юхимович, Карась, Курило, Бойчук, Вербний, Думанюк, Черненко (Нагорний, 84), Синиця (Семенюк, 77), І.Когут, Семенець (Петров, 68). 
Попередження: Барчук (35) - Семенець (38).

12 жовтня 2021 року. 15:30. Івано-Франківськ, стадіон "Рух". 800 глядачів. +7 С.
Арбітр: Д.Кузовлєв (Запоріжжя). Асистенти арбітра: А.Приймачук (Рівне), О.Дубовий (Луганськ).
4-й арбітр: М.Липко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: Р.Гамаль (Чернівці).

Коли нема кому забивати

Досить синхронно всі аутсайдери Першої ліги почали набирати очки. "Гірник-Спорт" із команди з найгіршою атакою перетворюється на грозу лідерів. "Ужгород" нещодавно здобув свою першу перемогу. Тож і волочиському "Агробізнесу" треба було від невдач переходити до успіху.

Не дорікнеш. Намагались увесь матч. Декілька моментів створили і господарі, найкращий – у Назара Воробчака. Та от атака "аграріїв" виглядала особливо впевнено. Моменти мала ледь не половина гравців, які брали участь в матчі. Справжнім героєм прикарпатців у цій зустрічі виступив воротар Андрій Новак. З початку цього сезону його потіснив з основи Іван Піцан, який "витягнув" не один поєдинок. А зараз травмувався. Цей поєдинок продемонстрував, що на позиції №1 у франківських "орлів" є серйозна конкуренція і хто ще його знає, чи здобуде Піцан місце в основі, коли повернеться.

Минулого року керівництво клубу з Хмельниччини хвалилося тим, що їхня команда безкомпромісна, бо не має нічиїх. А тепер у "Агробізнесу" нічия – звичний рахунок, назбиралось уже 6, а це майже кожен другий матч.

UA-Футбол

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.